Po úspešnom spojení s Kandráčovcami v singli Honza, si k aktuálnej novinke Hvězdy prizvala česká speváčka Lucie Vondráčková ďalšieho slovenského hudobníka. Je ním Marián Čekovský, ktorý magickú pieseň doplnil klavírom. K novinke, ktorú speváčka označila za drahokam albumu Láskověty, zverejnila videoklip, ktorého videnia prekročili hranicu pol milióna.

Speváčka Lucie Vondráčková chce von zo zajatia. Tak spieva v refréne svojej novej skladby Hvězdy. Jej text je veľmi intímny a osobný. "Hvězdy sú magická záležitosť. Peter Fider ich skvostne napísal a Marián Čekovský prekrásne doplnil klavírom. Myslím si, že je to drahokam celého albumu Láskověty a som šťastná, že sú na túto skladbu tak nevídané hlboké ohlasy. Niekedy nám život prihráva do cesty prekážky, ktoré nevieme, či zvládneme. Niekedy príde sklamanie, pretože veci nie sú tak, ako by sme chceli. Ale aj tak nakoniec osud najlepšie vie, kadiaľ máme ísť. A o tom Hvězdy sú," hovorí speváčka.


A to, že výpoveď tejto skladby naozaj funguje a mnoho ľudí sa v nej nájde, dokazuje aj jej okamžitý úspech po zverejnení. Za 6 dní dosiahol na YouTube viac ako pol milióna videní. Pieseň Hvězdy je z nového albumu Lucie Vondráčkovej s názvom Láskověty, ktorý vyšiel 13. decembra. Ako hostia sa na ňom objavujú aj Michal David, čerstvý bronzový slávik v novej kategórii Hip-hop Raego, Marián Čekovský, Kandráčovci či dokonca ruský raper Grenuy.

Redakciu Hudba.sk informoval Braňo Jančich z agentúry Super Media. Správu sme upravili a doplnili.

Foto: Facebook.com/LucieVondrackovaOfficial

Súvisiaci interpreti: Lucie Vondráčková