4D - Čistychov, DNA, Mišo Biely, G-Bod - uverejnili nový singel s názvom Eufória a je prvým, ktorý nepochádza z debutového albumu Kryštál. K uverejnenému singlu chalani zo 4D pripravujú aj další videoklip.

Dizajn k skladbe vytvoril špeciálne pre 4D uznávaný slovenský výtvarník Jozef Gertli, známy pod pseudonymom Danglár. Inšpiráciou pre skladbu Eufória bol podľa chalanov pocit, ktorý zažívajú na pódiu pri koncertovaní. Danglára sa rozhodli osloviť pre jeho originálny umelecký rukopis, ktorého štýl umocňuje atmosféru skladby. 4D dokončilo Eufóriu len pár minút pred odletom na dovolenku do Bulharska, z ktorého teraz nový singel posielajú.

4D okrem novinky Eufória uverejnili už tri single z Kryštálu, ktorý už získal zlatú platňu. Predchádzajúci singel Slobodný obsadil na sedem týždňov popredné miesto v hitparáde Európy 2 a začiatkom júla k nemu uverjnili aj videoklip. Prvým singlom a klipom bol kontroverzný Zelený Dym. Ten dosiahol už viac ako miliónovú sledovanosť. Po ňom nasledovalo video k skladbe Jediná, ktorú formácia uverejnila na Valentína. Albumu krstila formácia vo vypredanom Ateliéri Babylon
a odvtedy chalani neustále koncertujú.

Vypočujte si nový singel formácie 4D - Eufória:


Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Tomáš Medelský.