Americký hip-hopový producent DJ Khaled, ktorý minulý týždeň prostredníctvom relácie MTV News požiadal o ruku raperku Nicki Minaj, tvrdí, že nešlo o vtip ani o promo jeho pripravovaného albumu Suffering From Success. Tridsaťsedemročný Khaled to uviedol v rozhovore pre rádio Power 106.

"Už nie som mladý chlapec. Rozmýšľam nad budúcnosťou. Jednoducho som musel byť úprimný. Vždy sa mi páčila. Je tiež samozrejme mojou kamarátkou, ale aj sa mi páči. Je to viac než len pobláznenie," vyhlásil producent, ktorý rapperke ponúkol desaťkarátový diamantový prsteň. Minaj sa však k jeho žiadosti stále nevyjadrila. Khaled tvrdí, že ak by ho odmietla, tak to pochopí. Taktiež je pripravený čakať na odpoveď tak dlho, ako to bude potrebné. "Možno povie áno dnes alebo zajtra, možno až na budúci rok. Čo mám robiť? Vzdať sa? To nikdy. Nikdy sa nevzdávam," dodal.

Khaled tak reaguje na špekulácie, ktoré sa vynorili okolo jeho verejného zasnúbného prejavu. Mnohí sa totiž nazdávali, že raper celú vec iba zinscenoval, aby si tým naklonil pozornosť verejnosti pre jeho nadchádzajúci album. Ten by mal vyjsť ešte v priebehu tohto roka.

Zdroj: SITA (Hiphopdx.com)
Foto: Facebook.com/TheRealDJKhaled

Súvisiaci interpreti: DJ Khaled, Nicki Minaj