Líderka americkej kapely Yeah Yeah Yeahs Karen O predstavila videoklip ku skladbe Rapt. Ide o singel z jej pripravovanej debutovej sólovej dosky s názvom Crush Songs.

Tá vyjde 8. septembra prostredníctvom labelu Cult Records, ktorý založil Julian Casablancas z formácie The Strokes. "Som nadšený, šťastný a hrdý, že môžem spolupracovať na tomto klasickom albume. Chcem ho počúvať celý deň. Karen je vždy výborná," prezradil 35-ročný spevák. O réžiu klipu sa postaral speváčkin manžel Barney Clay.

35-ročná Karen O sa narodila v Južnej Kórei, vyrastala však v New Jersey. Preslávila sa v spomínanej kapele Yeah Yeah Yeahs, ktorá sa na scéne pohybuje od roku 2000. Spolu s Brianom Chaseom (bicie) a Nickom Zinnerom (gitara) vydala albumy Fever To Tell (2003), Show Your Bones (2006), It's Blitz! (2009) a Mosquito (2013). Prvé tri pritom nominovali na Grammy. Okrem toho vydali aj tri EP nahrávky. Karen O sa venuje aj tvorbe hudby pre filmy. Na konte má nomináciu na Oscara ako spoluautorka piesne The Moon Song z filmu Ona (2013).


Zdroj: SITA
Foto: Facebook.com/yeahyeahyeahs

Súvisiaci interpreti: Karen O