Slovenský spevák Peter Cmorik má niekoľko aktuálnych noviniek. Jednou z nich je zverejnenie singla z jeho štvrtého štúdiového albumu ...o Tebe. Zaujímavosťou je, že na skladbe Ako láva sa autorsky podieľala Jana Kirschner.

"Ďakujem Janke Kirschner za túto pesničku. Je naozaj krásna. Janka dohliadala na jej konečnú úpravu a dúfam, že je s ňou spokojná, tak ako ja, a že zanechá v poslucháčoch dobrý dojem z počúvania," uviedol spevák o svojom novom singli.

Na marec chystá so svojou skupinou v zložení Pišta Lengyel (gitara), Juraj Tatár (klávesy), Stanko Kociov (bicie) a Martin Gašpar (basgitara) veľké slovenské turné, v rámci ktorého zavíta do jedenástich miest. "A je to konečne tu... Srdečne vás všetkých pozývam na live koncerty. S mojou kapelou po Slovensku zahráme prierez štyroch albumov plus piesne, ktoré vznikli k rôznym projektom a samozrejme aj niečo naviac," dodal Peter Cmorik.


Okrem uvedených aktivít Cmorik stále hrá v muzikáloch Rómeo a Júlia na Novej scéne, Krysař v divadle Cassia a teraz skúša postavu Matúša Čáka Trenčianskeho v rovnomennom muzikáli, ktorý bude mať premiéru 28. februára 2014 v košickom divadle Cassia.

Termíny koncertov:

01.03. - Nitra
05.03. - Banská Bystrica
06.03. - Veľký Krtíš
07.03. - Trenčín
08.03. - Martin
07.04. - Prievidza
08.04. - Bratislava
09.04. - Lučenec
10.04. - Košice
11.04. - Bardejov
12.04. - Michalovce

Informácie pre Hudba.sk poskytol Rado Mešša z agentúry pro:messa.

Foto: archív speváka

Súvisiaci interpreti: Peter Cmorik