Jaroslav Smejkal ako prvý z finalistov tohtoročnej SuperStar nahral nový singel Nevermind, ktorý naživo odpremiéruje v nedeľnom grand finále. Mladý spevák dúfa, že rýchly štart po vypadnutí zo súťaže mu pomôže venovať sa hudbe naplno a splniť si tak svoj životný sen.

Vypadnutie Jaroslava Smejkala v piatom finálovom kole aktuálnej série SuperStar bolo plné emócií. Porotkyňa Ewa Farna práve v tomto kole po jeho interpretácii piesne Every Breath You Take (The Police) pred Smejkalom pokľakla a požiadala ho o duet. Ešte v ten istý večer sa s ním so slzami v očiach lúčila a jeho skorý koniec v súťaži zamrzel aj Ondřeja Soukupa a moderátorku Zoru Kepkovú, ktorí taktiež neskrývali sklamanie. Mladý spevák sa však otriasol rýchlo a ešte skôr než SuperStar pozná svojho víťaza/víťazku, vypúšťa do sveta svoj debutový singel. 

"Uvedomujem si, že sme horúce zemiaky, ktoré ale rýchlo chladnú. Preto som nezaháľal a využil lukratívnu ponuku od jedného z hudobných domov," hovorí Smejkal. Citlivú baladu s názvom Nevermind nahrával so slovenskými hudobníkmi v CreativeMusicHouse (www.cmh.sk). Úspešný producentský tím má za sebou spolupráce s menami ako Richard Müller, Lucie Bílá, Zuzana Smatanová, Tina, Kryštof a stojí napríklad aj za úspešným štartom kariéry českej speváčky Debbi. "Účinkovanie v SuperStar bez ohľadu na umiestnenie môže odštartovať úspešnú kariéru interpretov, tak ako sa to podarilo napr. Debbi, Celeste Buckingham alebo Benovi Cristovaovi," hovoria členovia CMH o Smejkalových šanciach uchytiť sa na hudobnej scéne.

Singel Nevermind je o nešťastnej láske, text si napísal Smejkal sám na základe spomienok na pocity z rozchodu. Superstarista piesňou príjemne prekvapil, so svojím "špinavým" hlasom sa v domácom hudobnom prostredí rozhodne nestratí. Mimochodom, s Farnou už pracuje na sľúbenom duete, fanúšikom by ho mali spolu predstaviť v niektorom z televíznych programov.


Zdroj: CreativeMusicHouse, Markiza.sk, Hudba.sk
Foto: TV Markíza