Necelé dva týždne pred vydaním albumu No. 6 Collaborations Project, zverejnil anglický hudobník Ed Sheeran už tretí singel s názvom Beautiful People, na ktorom spolupracoval s americkým spevákom Khalidom.

Iba pár hodín po zverejnení skladby sa dočkali priaznivci talentovaného speváka aj oficiálneho videoklipu. Ten zobrazuje obyčajný pár, ktorý sa dostane na neobyčajnú dovolenku medzi "krásnych ľudí". Dvojica sa tak ocitne v pôvabnom svete materializmu a krásnych tiel, ktoré sú však iba pozlátkom.

Novinkou, ktorú koprodukovali známi popoví producenti Shellback, Max Martin a FRED, spevák odkazuje svojim fanúšikom, aby zostali verní sami sebe, svojím snom a zásadám, a aby sa nenaháňali za materiálnymi vecami, prostredníctvom ktorých sa môžu stať "krásnymi ľuďmi". Videoklip režíroval Andy McLeod a samotná spevácka dvojica Ed Sheeran a Khalid sa v klipe objavia iba v niekoľkých krátkych záberoch.


Po spoluprácach s Chance the Rapperom v skladbe Cross Me a Justinom Bieberom v I Don't Care ide už o tretiu ochutnávku z očakávaného albumu No. 6 Collaborations Project. Nahrávka je pokračovateľom EP No. 5 Collaborations Project, na ktorom interpret pracoval s viacerými hudobnými hosťami.

Už teraz je jasné, že novinka bude opäť plná rádiových hitov. Kompletný zoznam hostí je už zverejnený a sú na ňom aj ďalšie zvučné mená ako Bruno Mars, Camila CabelloCardi B., Eminem a 50 Cent alebo Skrillex.

Ed Sheeran stíha svoj nový album spoluprác propagovať počas práve prebiehajúceho turné, v rámci ktorého sa už o týždeň - 7. a 8. júla - predstaví na dvoch koncertoch na letisku Letňany v Prahe.

Kompletný zoznam skladieb a hostí na albume No. 6 Collaborations Project:

1. Beautiful People (+ Khalid)
2. South of the Border (+ Camila Cabello & Cardi B)
3. Cross Me (+ Chance the Rapper & PnB Rock)
4. Take Me Back to London (+ Stormzy)
5. Best Part of Me (+ YEBBA)
6. I Don't Care (+ Justin Bieber)
7. Antisocial (+ Travis Scott)
8. Remember The Name (+ Eminem & 50 Cent)
9. Feels (+ Young Thug & J Hus)
10. Put It All on Me (+ Ella Mai)
11. Nothing On You (+ Paulo Londra & Dave)
12. I Don't Want Your Money (+ H.E.R.)
13. 1000 Nights (+ Meek Mill & A Boogie wit da Hoodie)
14. Way To Break My Heart (+ Skrillex)
15. BLOW (+ Bruno Mars & Chris Stapleton)


Autorka: Miroslava Rabčanová
Foto: Warner Music

Súvisiaci interpreti: Ed Sheeran