Kanadská speváčka Shania Twain zverejnila videoklip k piesni Life's About to Get Good. Interpretka venovala novinku rozchodu s bývalým manželom Robertom Johnom "Muttom" Langeom, s ktorým sa rozviedla v roku 2010.

Prostredníctvom klipu i skladby ukazuje, že jej život je opäť v poriadku. Life's About to Get Good je prvým singlom z albumu Now, ktorý speváčka plánuje vydať 29. septembra. Jej prvá nahrávka po 15 rokoch bude obsahovať dovedna dvanásť piesní.


Päťdesiatjedenročná Shania Twain, vlastným menom Eilleen Regina Edwards, je päťnásobnou držiteľkou hudobnej ceny Grammy. Na konte má štúdiové albumy Shania Twain (1993), The Woman In Me (1995), Come on Over (1997) a Up! (2002). Vydala tiež memoáre s názvom From This Moment On (2011).

V roku 2001 ju organizácia PETA zvolila za prvú najsexi vegetariánku. Twain má hviezdy na kanadskom i hollywoodskom Chodníku slávy. Na konte má hity ako Party for two, Man! I feel like a woman, Forever and for always, I'm Gonna Getcha Good!, That Don't Impress Me Much, Ka-Ching! alebo You're Still The One.

Zdroj: SITA (billboard.com, archív)
Foto: Mark Abrahams - Facebook.com/ShaniaTwain

Súvisiaci interpreti: Shania Twain