Nemecký dídžej a producent svetového mena Alle Farben sa na jeseň prvýkrát predstaví na Slovensku. Jeho hity ako Little Hollywood a Bad Ideas sú dobre známe zo slovenských rádií a určite zaznejú na aj veľkej párty v bratislavskej Refinery Gallery. Fanúšikovia sa môžu tešiť nielen na tanečnú zábavu, ale i na strhujúci vizuálny zážitok.

Hity nemeckého producenta Fransa Zimmera, ktorý tvorí pod pseudonymom Alle Farben, môžete denne počuť z Rádia Expres, Fun rádia či Europy 2. Už túto jeseň si budete môcť jeho nezameniteľný sound vychutnať naživo. Fenomén, ktorý v posledných rokoch svojimi singlami dobýja svetové hitparády, sa 10. novembra predstaví v Refinery Gallery.

"Jeho hudbu vnímam ako nevšednú, príjemnú a nabitú pozitívnou energiou. Na bratislavskom koncerte odznejú jeho najväčšie hity ako Little Hollywood, Bad Ideas, či Please Tell Rosie, ktoré ľudia určite dobre poznajú, keďže patria k najhranejším v éteri," hovorí Marko Šebesta, riaditeľ usporiadateľskej agentúry Evency. "Mali sme príležitosť vypočuť si jeho koncert naživo v Berlíne a tak sa nám to zapáčilo, že sme sa rozhodli priniesť tento obrovský zážitok aj slovenským poslucháčom. Bude to úžasná show, je sa na čo tešiť," dodáva Šebesta.  

Mladý hudobník, ktorý je známy aj vďaka spoluprácam s pesničkárom Grahamom Candym (She Moves, Sometimes), pochádza z Berlína. Toto kozmopolitné mesto výrazne ovplyvňuje jeho hudbu plnú emócií na pomedzí eufórie a melanchólie. Pseudonym Alle Farben dokonale vystihuje nielen jeho tvorbu ale aj životnú filozofiu. Je plná farieb, emócií a najmä slobody. "Na Slovensko sa veľmi teším. Verím, že sa spolu dobre zabavíme. Pripravím si hudobno-svetelnú šou, akú som ešte nikde nepredviedol," odkazuje slovenským fanúšikom.

Okrem Alle Farben fanúšikov roztancujú aj najpopulárnejší slovenskí dídžeji Milan Lieskovsky, Mairee a ďalší.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Redakciu Hudba.sk informovala Eva Sládková z agentúry Propaganda House. Tlačovú správu sme upravili.

Foto: David Rasche