Matúš Kolárovský alias Yael svoju hudobnú tvorbu využíva ako nástroj, ktorým sa prihovára k svojim fanúšikom a širokému okoliu. Dôkazom toho je aj nový singel s názvom Plameň, ktorý je po textovej aj vizuálnej stránke reakciou na situáciu, ktorá nedávno ovplyvnila jeho život.

"Verím, že skladba Plameň mnohým otvorí oči a možno pomôže uvedomiť si, že násilie plodí iba násilie. Toto určite nie je moja cesta! Jeden starý biblický text, ktorý dokonalo vystihuje celú situáciu a súčasne aj môj postoj hovorí, že: Kto do teba kameňom, ty do neho chlebom," hovorí Yael.

Videoklip k piesni, ktorého autorom je Martin Miko (Illuminate Production) je metaforickým znázornením zranení a pádov, s ktorými sa človek musí naučiť žiť a dokázať čeliť vonkajším tlakom a neprávostiam. O hudobnú produkciu a mix sa postaral Matej "Maxo" Mikloš.

Súčasne s novou skladbou Plameň Yael oznamuje vydanie debutového albumu, ktorý uvedie na trh ešte tento rok. Spevák sľubuje množstvo prekvapení v podobe žánrovej rozmanitosti a zaujímavých, nielen slovenských hudobných spoluprác.

"Som nesmierne rád, že sa nám podarilo tvrdou prácou v uplynulých mesiacoch a dňoch, ktoré neboli naozaj ľahké, niečo veľké a krásne, čím môžem potešiť svojich fanúšikov," odkazuje Yael.

Redakciu Hudba.sk informoval Peter Zajíc z Illuminate Production. Správu sme upravili.