Tomáš Buranovský podľa vlastných slov nikdy nevidel pôvab v búrlivých oslavách Silvestra. "Buď som na Silvestra hrával alebo som bol s rodinou. Celkovo nie som veľmi nastavený na žúry a tým, že už mám vlastnú rodinu, tak ma nejaké chaty a kamaráti ani nelákajú, to som si mal užiť na vysokej alebo kým som ešte nemal záväzky. Teraz som radšej doma," povedal v rozhovore pre agentúru SITA.

"Samozrejme, nie sme takí nudní, že ideme rovno spať, pekne uspíme deti a my ďalej sedíme, buď s rodičmi alebo aj sami s manželkou. Je to taký príjemný pocit, keď viete, že sú detičky vedľa a sú šťastné a vysmiate a hlavne ticho," zasmial sa hudobník.

Novoročné predsavzatia ho vraj príliš netrápia. "Ja sa vo všeobecnosti snažím zlepšovať sa vo vlastnostiach, ktoré lezú na nervy nielen mne, ale aj mojim blízkym, a to sa snažím robiť konštantne počas celého roka," poznamenal. "Bojujem najmä s laxnosťou k niektorým povinnostiam, ktoré by som mal brať vážnejšie. Stále však vo mne drieme ten umelecký bohémsky prístup a občas ma opantá, ale fakt sa snažím byť aj zodpovedným manželom aj otcom. Je to niekedy ťažké a aj si uvedomujem, že sa mi to stopercentne nedarí, no tým, že nie sme dokonalí a máme chuť na sebe pracovať, je ten život ešte príťažlivejší a zaujímavejší, aspoň pre mňa," uzavrel Buranovský.

Tip: Prekvapením roka je BuranoWski, so singlom Lúč dosiahol prelomový úspech

Zdroj: SITA 
Foto: Lenka Imrichová

Súvisiaci interpreti: Tomáš Buranovský