Pripravovaná dvanásta štúdiovka amerického rapera Snoop Dogga, ktorej názov by mal byť Reincarnated, bude údajne reggae albumom. Tvrdí to producent Diplo, ktorý s raperom na jeho novej nahrávke spolupracuje.

"Snoop Dogg je ikona. Je väčší než samotná hudba. Nahrávame spolu reggae album, ktorý znie ako kombinácia Snoop Dogga a Major Lazer. Snoop v týchto skladbách spieva a ide mu to veľmi dobre, dáva do toho celé srdce. V apríli sa znova vrátime do štúdia," napísal na svojej facebookovej stránke Diplo, ktorý v minulosti spolupracoval s interpretmi ako napríklad M.I.A., Beyoncé alebo Usher.

"Som na túto nahrávku veľmi hrdý, pretože je to vôbec prvý album, pod ktorým budem podpísaný aj ako výkonný producent," dodal Diplo. Samotný Snoop Dogg minulý týždeň vyhlásil, že na pripravovanej štúdiovke sa "znova narodí a jeho fanúšikovia objavia jeho skutočné ja".

Štyridsaťročný raper, ktorého občianske meno je Calvin Cordozar Broadus Jr., debutoval v roku 1993 s albumom Doggystyle. Po ňom nasledovali nahrávky Tha Doggfather (1996), Da Game Is To Be Sold, Not To Be Told (1998), No Limit Top Dogg (1999), Tha Last Meal (2000), Paid Tha Cost To Be Da Boss (2002), R&G (Rhythm & Gangsta): The Masterpiece (2004), Tha Blue Carpet Treatment (2006), Ego Trippin' (2008), Malice N Wonderland (2009) a Doggumentary (2011). Vlani tiež vydal spoločný album Mac & Devin Go To High School s raperom Wiz Khalifom.
 Informácie pochádzajú z webstránky Nme.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/MTI, Tamas Kovacs

Súvisiaci interpreti: Snoop Dogg