Výročie výhry v minulom ročníku Košického zlatého pokladu kapela 2 VoiSis oslávila vydaním novej piesne s názvom Život hrá sa s tebou. Súťaž formácii otvorila niekoľko dverí, ale každý člen si uvedomuje, že teraz je to už iba v ich rukách. Potrebu posúvať sa cítia všetci, a preto prichádzajú s novou piesňou a v poradí už tretím videoklipom.

2 VoiSis vo videoklipe poukázali na vtipné nešťastné náhody, ktoré sa občas dejú a tiež na každodenný život, ktorý nie vždy vyjde podľa plánu. Inšpiráciou pre text tejto piesne bola ich vlastná životná skúsenosť a dnes tento text dáva ešte väčší zmysel ako približne pred rokom, kedy pieseň vznikala. Speváčky Soňu a Luciu by vtedy určite nenapadlo v akej situácii pieseň uzrie svetlo sveta.  "V deň keď sme túto pieseň písali, nemala ani jedna z nás dobrú náladu. Tak ako sa spieva v piesni, život sa s nami hral. Povedali sme si, že práve preto ideme napísať niečo veselé a povzbudzujúce. Niečo, čo nám pomôže povzniesť sa nad takéto chvíle v živote," spomína speváčka Lucia.


Videoklip k piesni Život hrá sa s tebou vznikol na konci leta v košických uličkách a tiež v podniku, v ktorom kapela trávi čas takmer pred každou skúškou. "Keďže sme v natáčací deň mali aj koncert, bolo presne naplánované kedy, kde a čo budeme natáčať. Počasie nám však neprialo a tieto plány sme museli za pochodu prispôsobiť a improvizovať. To nám ale nepokazilo dobrú náladu. Využili sme všetky minúty, keď akurát nepršalo a aj tie, keď sa inak ako za dažďa natáčať nedalo. K finálnej verzi videoklipu to prispelo nečakaným, no nie nevítaným spôsobom," vysvetľuje speváčka Soňa a skupina 2 VoiSis na záver odkazuje: "Aj keď to momentálne nie je jednoduché, tak nám neostáva nič iné ako veriť, že všetko je ako má byť a deje sa z nejakého dôvodu.Tak hlavu hore."

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Igor Turok.