Záverečný diel najúspešnejšej slovenskej lovesongovej edície prináša nielen to najlepšie z doterajších piatich vydaní ale aj bonus v podobe novej nahrávky Jakuba Petraníka, ktorého nový album vyjde na prelome februára a marca.

Záverečný diel najúspešnejšej slovenskej lovesongovej edície prináša nielen to najlepšie z doterajších piatich vydaní ale aj bonus v podobe novej nahrávky Jakuba Petraníka, ktorého nový album vyjde na prelome februára a marca.
Najzamilovanejší sviatok v roku bol už dlhé roky spájaný aj s hudobnou edíciou Okey Piánko, ktorá každoročne prinášala hudobné nosiče za rozumnú cenu s výborným obsahom zamilovaných pesničiek.
Ideálna príležitosť na maximum zamilovaných momentov, ktoré bývajú pri muzike vždy intenzívnejšie, než počas bežných momentov. Žiadanej a predávanej edícii však zdá sa, „odzvonilo“.

Best Of Okey Piánka je nezvratným dôkazom toho, že sa uzatvára jedna etapa tradície, ktorá si našla svojich poslucháčov. O jej kvalite svedčí i výber pesničiek, ktoré sa dostali na túto skladačku.
A priznávam otvorene, že ani náhodou nezávidím tvorcom tohto projektu, ktorí mali z čoho vyberať a určite sa dlhodobo pasovali s tým, čo na skladačku vlastne vybrať. Treba však uznať, že sa im narodila skutočná lahôdka.
Album totiž mapuje (v prevažnej miere – 10:6) slovenské pomalé evergreeny v podaní Mariky Gombitovej, Richarda Müllera, formácie G8, IMT Smile, skupiny Team, či speváčky Szidi Tobias.
Českú hudobnú scénu na tejto skladačke zastupujú napríklad Lenka Filipová, skupina Olympic, Petr Muk, či Marie Rottrová.

Presne pred rokom priniesol výberový album z tejto edície aj absolútnu novinku speváka druhej série súťaže Slovensko hľadá SuperStar Jakuba Petraníka. História sa opakuje a Kubo sa na albume predstavuje jedinou výbornou novinkou, ktorá je predzvesťou jeho prvej debutovej platne, ktorá by sa mala na trhu objaviť už o pár týždňov.

Okey Piánko: The Best Of je dôstojnou rozlúčkou s fenomenálnou edíciou, ktorá mala na Slovensku obrovský úspech.

Vydavateľstvo: Forza Music / Opus, 2007

Linky: www.forzashop.sk, www.dvdbest.sk


Zoznam skladieb:
01. G8 – Vráť trochu lásky medzi nás
02. Richard Müller – Milovanie v daždi
03. Marika Gombitová – Pomätená
04. Petr Kotvald – Milujem se čím dál víc
05. IMT Smile – Opri sa o mňa
06. Lenka Filipová – Zamilovaná
07. Team – Severanka
08. Petr Muk &# Shalom – Bon soir Mademoiselle Paris
09. Szidi Tobias – Chlap z kríža
10. Olympic – Jasná zpráva
11. Aya – Malý princ (originálna verzia)
12. Tublatanka – Dnes
13. Marie Rottrová – Lásko voníš deštěm
14. Vašo Patejdl – Nepriznaná
15. Buty – Mám jednu ruku dlouhou
16. Jakub Petraník – Dôvod žiť (novinka)

Zdroj: TS MusicServer