S blížiacim sa termínom piateho bratislavského koncertu Depeche Mode (20.5.) a očakávaním nového, v poradí štrnásteho albumu Spirit, ktorý vyjde už v 17. marca, rastie aj chuť fanúšikov na túto legendárnu kapelu. Už v sobotu 4. februára sa stovky z nich stretnú v Nu Spirit Clube na prvej oficiálnej warm up party pred koncertom.

Žiadna iná zahraničná kapela nemá na Slovensku tak oddaných a verných fanúšikov ako Depeche Mode. Portál Depechemode.sk v spolupráci s organizátormi očakávaného koncertu, agentúrou Vivien, pripravili už štvrť roka pred začiatkom turné predkoncertnú párty, ktorá zahalí Bratislavu do čierneho.

V Nu Spirit Clube na Štúrovej 3 čakajú na fanúšikov dva tanečné parkety, špeciálna depešácka výzdoba, veľkoplošná projekcia, hity, rarity, ale aj live nahrávky, remixy a určite zaznie aj nový singel Where's The Revolution, ktorý Depeche Mode zverejnia už v piatok 3. februára.

V hlavnej miestnosti zahrajú známi depešácki dídžeji Diablo & Gabriel, "basement stage" bude patriť Krtovi, ktorý ponúkne návrat do rokov 80-tych aj v podobe tvorby spriaznených kapiel v štýloch new wave, synthpop a elektronika. Každý návštevník akcie dostane depešácky darček a získať sa bude dať aj vstupenka na bratislavský koncert. Žúrka, na ktorej sa oplatí byť.

Redakciu Hudba.sk informoval za organizátorov akcie Andrej Kratochvíl.

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Depeche Mode