Hrdina filmovej série X-Men Hugh Jackman prekvapil poslucháčov britského rozhlasu. Vo vysielaní totiž zaspieval pieseň Who Am I z muzikálu Bedári, ktorej text si upravil a ponúkol značne odľahčenú verziu. Video z jeho vystúpenia však nie je jediným, ktoré v týchto dňoch ukázalo, že muzikálový spev môže byť veľká zábava.

Hugh Jackman si získal srdcia mnohých fanúšikov najmä svojím hereckým talentom. V televíznom muzikáli Oklahoma! (1999) či vo filmovej adaptácii muzikálovej klasiky Bedári (2012) však predviedol aj svoje spevácke umenie. Túto svoju menej známu umeleckú stránku naplno ukázal v novom svetle v nedávnom vydaní The Matt Edmondson Show. Text piesne Who Am I z Bedárov vtipne upravil a s dávkou irónie sa v ňom sťažuje na to, že hviezdou je pre väčšinu ľudí filmový superhrdina Wolverine a nie herec Hugh Jackman.

Vystúpením, ktoré okrem poslucháčov BBC Radia 1 za dva dni počulo a videlo aj vyše 1,3 milióna používateľov videoportálu Youtube, však nepochybne svoj hviezdny status potvrdil. Posúďte sami.


Okrem Jackmana aktuálne so skladbou z Bedárov bodujú aj herci zo sitkomu Ako som spoznal vašu matku, ktorý tento rok končí. Jeho hlavní predstavitelia sa preto nedávno stretli v diskusnej relácii Inside The Actor's Studio, v ktorej známi herci divákom rozprávajú o svojej práci.

V publiku väčšinou sedia študenti filmových škôl, ktorí môžu hosťom klásť otázky, a na žiadosť jedného z nich Neil Patrick Harris a Jason Segel zaspievali pesničkový duel The Confrontation. Vzhľadom na charakter relácie si mohli dovoliť uvoľnený výkon plný vokálnej improvizácie, výsledok je tak omnoho zábavnejší ako seriózne filmové prevedenie v podaní Jackmana a Russella Crowea.


TIP: Pán charizma: Robert Downey Jr. zaspieval Stinga lepšie ako Sting!

Text: Hudba.sk (Viralviralvideos.com, Extra.cz)
Foto: Youtube