Už tento piatok začína na okruhu Slovakia Ring dlhoočakávaná akcia s Davidom Hasselhoffom, ktorá je súčasťou prestížneho medzinárodného motoristicko-hudobného podujatia Acceleration 2014. Skvelou správou je, že organizátori zabezpečili pre návštevníkov dopravu aj v noci po skončení akcie. V článku nájdete aj ďalšie organizačné info a súťaž o lístky!

Najväčšia dedinská diskotéka v histórii sa blíži! 2 Unlimited, Rick Astley, Samantha Fox, Vengaboys, Turbo B z formácie Snap!, DJ Sash!Twenty 4 Seven a almighty Maduar - tieto nestarnúce hviezdy 80-tych a 90-tych môžete zažiť už tento piatok pod taktovkou legendárneho Davida Hasselhoffa počas prvého hudobného večera festivalu Acceleration 2014 v Orechovej Potôni.

Trojdňová akcia však nebude len o hudobných vykopávkach, ale najmä o rýchlych autách. V piatok sa koná tréning spojený s prehliadkou súťažných tátošov, ktorú spestrí aj kultové hovoriace auto KITT zo seriálu Knight Rider. Sobota bude patriť kvalifikácii a nedeľa samotným pretekom. Lákavý automobilový program, počas ktorého sa exhibične predvedie aj úspešný slovenský reprezentant vo Formule Acceleration 1 Richard Gonda s monopostom FA1, je na programe cez deň, večerné hodiny už budú patriť žúrovaniu. V sobotu bude pódium patriť elektronickej tanečnej hudbe - predstavia sa dídžeji ako W&W, Otto Knows, Sunnery James & Ryan Marciano, ShapeshifterNifra, Alice DJ, či Jacob van Hage, o vokálny doprovod sa počas celého večera postará MC Apster.

SÚŤAŽ: Toto všetko a ešte oveľa viac môžete zažiť, ak sa zapojíte do súťaže o 10 permanentiek na celé podujatie, ktorá prebieha na našom Facebooku. Šťastie môžete skúsiť do stredy 2. júla, 12:00, kedy súťaž ukončíme a zverejníme výhercov.


Vstupenky

V predaji je niekoľko druhov vstupeniek, pričom bežné lístky vás na mieste vyjdú až dvakrát drahšie ako v predpredaji, ktorý potrvá už len do štvrtka 3. júla.

piatok, 4. júla - Acceleration 80's & 90's - 10 eur na Predpredaj.sk
(na mieste: 20 eur)

sobota, 5. júla - Acceleration Dance - 10 eur na Predpredaj.sk
(na mieste: 20 eur)

nedeľa, 6. júla - Acceleration Race (deň pretekov) - 10 eur na Predpredaj.sk
(na mieste: 20 eur)

víkend Music & Race (permanentka na celý festival) - 20 eur na Predpredaj.sk
(na mieste: 40 eur)

Pre deti do 11 rokov je vstup na podujatie voľný.

V cene vstupenky na hudobný program je zahrnutý aj vstup na pretekársky okruh Slovakia Ring, kde budete môcť rýchle stroje počas celého festivalu obdivovať už od doobedných hodín. Hudobný program na piatkovej akcii Celebrate the 80's and 90's with The Hoff začne o 18:00 a potrvá zhruba do polnoci. V sobotu začnú dídžeji na Acceleration Dance hrať už o 16:00 a skončia takisto okolo polnoci. Pretekársky okruh bude pre návštevníkov každý deň otvorený už od 9:00.

V predaji sú aj VIP vstupenky na jednotlivé dni za 100 eur, ktoré zahŕňajú exkluzívne VIP parkovanie, prednostný VIP vstup, exkluzívny vstup do Diamond sektoru, uvítací drink, otvorený bar s pivom, vínom a nealko nápojmi a občerstvenie servírované priamo na stôl.

Všetky podrobnosti o lístkoch:  Predpredaj.sk

David Hasselhoff a Vengaboys Zdroj: Facebook.com/celebrate80s90s
David Hasselhoff a Vengaboys

Parkovanie, stanovanie a doprava

Parkovanie je bezplatné vo vyhradenom priestore (mapa), majitelia VIP vstupeniek majú parkovanie zvlášť.

Organizátori pre návštevníkov pripravili aj stanové mestečko v oplotenom priestore s vlastným vstupom a 24-hodinovým dohľadom strážnej služby, ktoré bude otvorené od piatka 10:00 do nedele 15:00. Súčasťou stanového mestečka budú toalety, sprchy s teplou vodou a bufet so sedením. Cena je 12 eur na osobu.

Pre fanúšikov, ktorí si chcú hudobné večery naozaj užiť naplno je pripravená aj autobusová a vlaková doprava. Spoločnosť SAD zabezpečí bezplatnú kyvadlovú dopravu z/na stanicu Orechová Potôň a spoločnosť RegioJet vypraví špeciálny vlak po skončení piatkového hudobného programu. Zo stanice Orechová Potôň vyrazí do Bratislavy o 2:30 v noci a bude pre majiteľov vstupeniek taktiež zdarma. Priamo na mieste konania bude tiež k dispozícii PartyBUS do Bratislavy a taxi.

Upozornenie: Podľa aktuálnych informácií, ktoré sme zistili od spoločnosti RegioJet, bude mať nočný vlak do Bratislavy kapacitu 600 miest. Vzhľadom na viac než desaťnásobnú predajnosť vstupeniek (momentálne vyše 6000) a nemožnosť odhadnúť, koľko ľudí príde na podujatie z Bratislavy autom, je možné, že časť návštevníkov bude musieť využiť iné formy dopravy (platené autobusy alebo taxi služby), prípadne si počkať na prvé ranné vlaky, ktoré podľa cestovného poriadku spoločnosti RegioJet pôjdu o 4:13 a o 5:23.

Ďalšie podrobnosti o podujatí Acceleration 2014 nájdete v podrobne rozpracovanom programe a organizačných pokynoch Slovakia Ringu.

mapa festivalu Acceleration 2014 Zdroj: Slovakiaring.skPozrite si podrobnú mapu areálu

Na záver ešte pripájame krátke video z portugalského vydania akcie:


Text: Hudba.sk (zdroj: Predpredaj.sk, Slovakiaring.sk)
Foto: Facebook.com/celebrate80s90s

Súvisiaci interpreti: David Hasselhoff