Britsko-írska skupina One Direction sa v novom klipe k singlu Midnight Memories poriadne odviazala a ukázala, ako z nudne vyzerajúceho večera spraviť vzrušujúcu noc plnú adrenalínových zážitkov. Radšej sa však nenechajte inšpirovať - niektoré činy by vám nemuseli prejsť tak ľahko ako členom formácie.

V úvode nového klipu sa členovia kapely One Direction nachádzajú na domácej párty. Hneď ako zistia, že to tam príliš nežije, vyrážajú Liam, Harry, Zayn, Louis a Niall za skutočnou zábavou do nočných londýnskych ulíc. Prvú zastávku si mladíci urobili vo fast foode s kebabom, kde sa svojou prítomnosťou a výstrednosťou postarali o slušný rozruch. Následne sa opäť ocitajú na ulici, kde ich pozornosti neunikú babičky na elektických skútroch, ku ktorým sa bez zaváhania pridajú a roztočia to s nimi aj v spoločnej choreografii.

Ani tým však zábava nekončí. Naopak, stále graduje a my máme možnosť vidieť krádež policajného člna na Temži priamo pred očami policajta. A aby adrenalínu nebolo málo, členovia formácie One Direction si to v závere klipu namieria rovno na vrchol Tower Bridge, kde zábava pokračuje. Pätica dievčenských idolov týmto veselým klipom svoj fanklub určite nesklamala, za prvých 24 hodín si ho pozrelo vyše 7 miliónov ľudí.

Skladba Midnight Memories, ktorá je zároveň titulnou piesňou rovnomenného minuloročného albumu, vyjde 9. marca aj ako singel. Rovnakým spôsobom sa do predaja dostali už aj piesne Best Song Ever a Story of My Life. Vďaka úspešnej platni a videoklipom boli One Direction nedávno vyhlásení za najúspešnejšieho hudobného interpreta roku 2013 podľa Medzinárodnej federácie fonografického priemyslu IFPI. Zohľadňoval sa celkový predaj albumov a singlov a tiež štatistiky o počte prehratí na internete.


Formácia One Direction, ktorú tvoria Niall Horan, Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom.

Ako prvej formácii z Veľkej Británie sa im podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla v novembri 2012 a ovládla britský aj americký albumový rebríček. Rovnaký úspech sa im podarilo dosiahnuť aj so spomínaným tretím albumom Midnight Memories, ktorý vyšiel vlani v novembri.

Text: Hudba.sk (zdroj: SITA)
Foto: Youtube.com

Súvisiaci interpreti: One direction