Medzinárodný hudobný projekt Poetry in Telegrams, ktorého lídrom je slovenský gitarista, spevák a skladateľ Johny Štefeček, prichádza s novým videoklipom k piesni Miracles. Premiéru mal v utorok 30. júna na Facebook stránke Headbanger_FM, známej relácie Rádia_FM zameranej na tvrdú gitarovú hudbu.

Videoklip Miracles je voľným pokračovaním prvotiny Juliet And Romeo, ktorú kapela Poetry In Telegrams zverejnila v júli minulého roka. Druhý diel série režíroval opäť Jakub Šteinecker. Postavy vo videu so silnou atmosférou a nejednoznačným dejom si zahrali modelka Nikoleta Kováč, známy filmový a divadelný herec Gregor Hološka a Andrej Kothaj.

Oba single pochádzajú z debutového EP Songs For Desperate Lovers, ktoré sa stretlo s pozitívnym ohlasom na Slovensku i v zahraničí. Všetky piesne nahrala dvojica Johny Štefeček (7-strunová gitara, spev, autor projektu) a Thomas Lang (bicie), ktorý má za sebou spolupráce s Paulom Gilbertom, Robbiem Williamsom či Georgom Michaelom. O zvuk a mastering nahrávky sa postaral Roland Grapow (ex-Helloween, Masterplan).


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Johny Štefeček. Všetky podrobnosti o projekte Poetry in Telegrams nájdete na stránkach www.poetryintelegrams.com a www.facebook.com/poetryintelegrams.