Sestra speváka Nicka Cartera z Backstreet Boys a bývalej tínedžerskej hviezdy Aarona Cartera, Leslie Carter, ktorá zomrela v utorok 31. januára vo veku 25 rokov, sa podľa policajnej správy pravdepodobne predávkovala liekmi. Presnú príčinu smrti by mali odhaliť toxikologické testy.

Lesliena nevlastná sestra Ginger Carter vyšetrovateľom povedala, že Leslie dlhodobo trpela psychickými poruchami a v deň svojej smrti vyzerala byť deprimovaná. "Keď sa sprchovala, spadla a tak som jej pomohla do postele. Najskôr vyzerala, že spí, ale popoludní prestala dýchať," uviedla Ginger.

Otec mladej speváčky sa ju najprv snažil oživiť a následne zavolal záchranku. Leslie previezli do nemocnice vo Westfielde v štáte New York, kde ju však vyhlásili za mŕtvu. Pri jej posteli neskôr vyšetrovatelia našli lieky na schizofréniu, bipolárnu poruchu a úzkosť.

Leslie Carter sa po vzore bratov Nicka a Aarona chcela taktiež živiť spevom a v roku 1999 podpísala nahrávaciu zmluvu s vydavateľstvom Dreamworks Records. Debutovú nahrávku však nikdy nevydala. Jej štúdiová verzia sa však dá nájsť na internete.

V roku 2001 sa jej singel Like Wow! objavil na soundtracku k úspešnému animovanému filmu Shrek (2001). V rebríčku Billboard Hot 100 s ním dosiahla 99. priečku.

Leslie Carter - Like Wow!

Informácie zverejnila webová stránka People.com.

Zdroj: SITA
Foto: Leslie Carter Ashton/Facebook.com

Súvisiaci interpreti: Leslie Carter