Open air festival Music City Košice 2012 má pre fanúšikov dobrej hudby pripravenú dvadsaťštyrihodinovú multižánrovú fiestu, ktorá sa odohrá 17. a 18. augusta pred Steel Arénou.

Piatkový program pred hokejovým chrámom odštartuje Marián Čekovský so svojou kapelou. Po ňom vystúpi jedna z najlepších slovenských koncertných kapiel Para a finále bude patriť telesu Parov Stelar Band. V sobotu sa ako prvá predstaví rocková lady LeRa, ktorú vystrieda Peter Bič Project, IMT Smile a Kosheen.

"Našim zámerom bolo pripraviť dramaturgiu festivalovým štýlom so zahraničnou účasťou. Dávali sme si naozaj záležať na tom, aby sme k nám pozvali nielen domácu špičku, ale ponúkli tiež svetovú kvalitu. Myslím si, že kapely ako Parov Stelar Band alebo Kosheen sú dostatočnou zárukou kvality, ktorá popri našich domácich overených a rešpektovaných značkách ponúkne skvelý zážitok," zdôraznil Ľuboš Virág z agentúry Bonus Vision.

Po open air koncertoch sa festival presunie do haly, kde bude pripravená tanečná šou. Počas nej sa predstaví maďarská playmate Viktoria Metzker, Discoboys, Martin Haberland, duo Silicon Soul a ďalší. Lístky na Music City Košice je možné zakúpiť v predpredajovej sieti Ticketportal za 19 €.
       
Informácie pre Hudba.sk poskytol Imrich Makó, PR a produkčný manažér.

Foto: Kosheen.com

Súvisiaci interpreti: Kosheen, Parov Stelar