Člen slávnej rodiny Kardashianovcov Rob tvrdí, že jeho bývalá priateľka, speváčka Rita Ora, ho podvádzala. Uviedol to na Twitteri, a hoci nespomenul jej meno, z príspevkov je jasné, o koho ide, keďže dvojica sa rozišla len pred pár dňami. Ako napísal dvadsaťpäťročný Kardashian, z jej správania je znechutený.

"Kým sme boli spolu, podviedla ma s 20 mužmi, tak by ma zaujímalo, s koľkými spí teraz, keď sme sa rozišli? Chápete, s dvadsiatimi!" vyjadril sa Rob Kardashian v jednom z odkazov, ktoré neskôr vymazal. "Ako môže žena, ktorá má plné ruky práce s naštartovaním svojej kariéry, mať počas vzťahu čas na toľkých mužov? Je mi zle zo ženy, ktorá svoje telo poskytne 20 mužom za menej ako rok," dodal brat sestier Kim, Kourtney a Khloé Kardashianových. Práve posledná menovaná svojho brata prostredníctvom Twitteru utešovala slovami, že podvodníkom sa v živote nikdy nedarí.

Dvadsaťdvaročná Rita Ora je rodáčkou z kosovskej Prištiny, odkiaľ sa však krátko po narodení s rodinou presťahovala do Londýna, kde vyrastala. Ako speváčka sa po prvý raz predstavila v roku 2007 ako hostka v skladbe Awkward Craiga Davida. V roku 2009 sa zoznámila s raperom Jay-Z, ktorý ju následne upísal pod svoj label Roc Nation.

Vo februári tohto roku hosťovala v skladbe Hot Right Now, ktorú nahral DJ Fresh. Táto pieseň následne dobyla UK Chart, čím sa stala vôbec prvým drum&bassovým singlom, ktorému sa to podarilo. Na jednotke v britskom singlovom rebríčku bodovala aj so skladbami How We Do (Party) a R.I.P., v ktorej hosťuje raper Tinie Tempah. Obe piesne sú spolu so Shine Ya Light singlami z jej debutového albumu Ora, ktorý vyšiel v auguste.

Prečítajte si recenziu albumu: Volám sa Rita Ora, ale neviem, čo chcem

Rita Ora - Shine Ya Light

Informácie zverejnila webstránka www.digitalspy.co.uk.

Zdroj: SITA
Foto: Brian Ach/Invision for Advertising Week/AP Images

Súvisiaci interpreti: Rita Ora