Hovoria o nej ako o nasledovníčke Mariah Carey a z mladých amerických hviezd dnes zrejme nie je nikto, kto by sa jej v úspechu a speváckom talente rovnal. Ariane Grande však nestačí predvádzať sa iba prostredníctvom veľkej, no chladnej popovej produkcie.

Dvadsaťtriročná speváčka a herečka v stredu predstavila a cappella verziu hitu Into You, ktorú si fanúšikovia môžu vypočuť prostredníctvom lyric videa. Nová verzia skladby, ktorá pochádza z albumu Dangerous Woman, vznikla na jedno nahratie. Ariana Grande v nej dokazuje, prečo patrí v rámci novej generácie speváčok k tým najlepším a že jej sila tkvie v perfektnom vystupovaní naživo. 

K dnešnému stavu sa však Ariana musela dopracovať a aj jej staršie videá dokazujú, že hoci hlasové dispozície mala odmalička, roky v šoubiznise tento neobrúsený diamant skvele opracovali. Ešte pred vydaním debutového albumu sa na Youtube prezentovala coververziami Adele či Alicie Keys, pri ktorých cítiť, že jej hlas už vtedy dozrieval do dnešnej podoby.


Podobný a cappella kúsok spravila Ariana aj so singlom Dangerous Woman a vidno, že ľudia jej spevácke experimenty milujú. Video, v ktorom odetá v koženom outfite s maskou zajačika oživila obal rovnomenného albumu, má už viac než 45 miliónov pozretí.


Prirovnávania k Mariah Carey sú už "prefláknuté", Ariana však vie očariť aj spievaním piesní ďalších legiend, medzi nimi napríklad Whitney Houston. V šou Greatest Hits televízie ABC, kde sa už s prerábkami známych hitov predstavili aj iní interpreti, včera mladá speváčka odprezentovala svoju verziu skladieb zosnulej ikony How Will I Know a Queen of the Night. Na svoje sociálne siete následne na margo Houston napísala: "Bola to pocta a veľká česť vzdať dnes večer hold môjmu anjelovi a kráľovnej."


Zdroj: SITA, Facebook.com/arianagrande, mž
Foto: Facebook.com/arianagrande

Súvisiaci interpreti: Ariana Grande