Rocková diva Suzi Quatro vystúpi v Bratislave 19. decembra a na koncert v bratislavskej Aegon Aréne NTC sa už veľmi teší! Prvá dáma svetového rocku navštívila Slovensko prvýkrát v 70-tych rokoch a považuje ho za krásnu krajinu.

Kráľovná ženského rocku sa tento rok lúči so svojimi fanúšikmi na veľkom svetovom turné, ktoré je zároveň oslavou 50. výročia jej profesionálnej kariéry. "Práve som sa vrátila z vypredaného austrálskeho turné. Vystupovanie pred publikom je pre mňa najobľúbenejšia vec na svete," hovorí nadšene Suzi Quatro.

Na jej hity ako Can the Can, 48 Crash, Devil Gate Drive alebo She's In Love With You sa pár dní pred Vianocami môžu tešiť aj slovenskí fanúšikovia. "Na Slovensku som bola v 70-tych rokoch. Je to krásna krajina a dúfam, že budem mať deň pred koncertom čas poprechádzať sa po Bratislave," prezradila svoje plány akčná rockerka, ktorá pre fanúšikov chystá dobre premyslený a veľkolepý koncert. "Predvediem dvojhodinovú šou, na ktorej som tvrdo pracovala, bude to veľmi špeciálne. Nechcem veľa prezradiť, ale budete odchádzať so slzami v očiach," sľubuje.

Vstupenky na koncert legendárnej hudobníčky, ktorý sa uskutoční 19. decembra v Bratislave, si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.

Suzi Quatro je speváčka, basgitaristka, rozhlasová moderátorka a herečka s taliansko-maďarskými koreňmi. Narodila sa v Detroite a vyrastala v hudobníckej rodine. Prvú skupinu s názvom Suzi Soul & The Pleasure Seekers založila ako 14-ročná so sestrami Patti, Nancy a Arlene. Talentovanú rockerku neskôr oslovilo americké vydavateľstvo Elektra Records, aby sa stala novou Janis Joplin. Suzi Quatro však odmietla zaplniť medzeru po zosnulej speváčke, chcela byť sama sebou.

V roku 1970 začala pracovať na sólovej kariére s producentom Mickiem Mostom vo Veľkej Británii, čo jej prinieslo obrovský úspech. Suzi Quatro má na konte 15 štúdiových albumov a predala vyše 45 miliónov hudobných nahrávok. Jej posledným albumom je nahrávka In the Spotlight z roku 2011, koncert v Bratislave však bude prierezom celou jej vyše 50-ročnou kariérou.



Redakciu Hudba.sk informovala Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. Článok bol upravený redakciou.

Súvisiaci interpreti: Suzi Quatro