Z drsného svalnáča Maxa Jasona Maia sa stal Miro Šmajda, ktorý sa vracia ku svojím jemným rysom z čias superstar. Takto komentujú návrat speváka mnohé české médiá, pričom niektoré ho označili za dievčatko. Jeden z redaktorov, zrejme podľa svojho vkusu, tiež usúdil, že sa Šmajda na nových promo fotkách páči aj chlapom.

Ako sme už informovali, Miro Šmajda sa vracia na scénu ako Miro Šmajda a Max Jason Mai je aspoň nateraz minulosťou. S návratom k pôvodnému "umeleckému konceptu" je zjavne spojený aj návrat k starému imidžu. Vypracované svaly a mužné pózy nahradili promo fotografie, na ktorých vyniká najmä Šmajdov účes. Kritika spevákovho staronového imidžu sa okrem českých médií objavila aj na spevákovej stránke, no nelichotivé názory fanúšikov sú nemilosrdne mazané. Pozrite si Šmajdove premeny v galérii

Finalista prvej Česko Slovenskej SuperStar už dnes večer v Prahe odštartuje turné k albumu mirosmajda.com, ktorý vyšiel koncom februára. Viac sa o albume a turné dočítate TU.

Ochutnávkou pred koncertami je toto video zo skúšobne. V ňom sa spevák ukázal netradične s okuliarmi a vlasy skrýva pod čiapkou. V skúšobniach býva totiž v tomto ročnom období chladno!


Zdroj: Super.cz, archív Hudba.sk
Foto: Facebook.com/mirosmajdaofficial

Súvisiaci interpreti: Miro Šmajda