Bláznivá party Balkan Bashavel, ktorá si získala tisíce fanúšikov v Českej republike aj na Slovensku, pricestuje v sobotu 24. októbra 2015 späť do Bratislavy. Pôjde o posledný Bashavel, ktorý si v hlavnom meste do konca roka užijeme. A navyše dorazia aj Sendreiovci a špeciálny hosť až z Ríma.

Obľúbené dídžejské duo Malalata vám tradične naordinuje poctivú dávku balkánskych beatov, cigánskej muziky, kolumbijskej cumbie a karibského reggae. Sekundovať mu budú Sendreiovci, jeden z najznámejších cigánskych bigbandov v celej Európe, a taktiež pražský DJ Le Petit Nicolas.

A kto je spomínaným špeciálnym hosťom z Talianska? Hudobník, producent a DJ Mondo Cane, ktorý sa vytasí s vysokokalorickými selekciami balkan beats, gypsy brass a urban underground beats. Legendárna "žúrka" sa odohrá v bratislavskom Véčku v sobotu 24. októbra pod záštitou Capo di Tutti Party. Okrem skvelej hudby vás bude na mieste čakať aj tanečný workshop s Lackom Cmorejom, pop-up bar Dobrý pití, chutné balkánske špeciality a štýlový fotokútik. Viac informácii na facebookovej stránke udalosti.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Zdroj a foto: PR