Hviezdou nového videoklipu škótskeho producenta Calvina Harrisa je americká modelka palestínsko-holandského pôvodu Gigi Hadid. 20-ročná rodáčka z Los Angeles si zahrala vo vizuáli k piesni How Deep Is Your Love, ktorý sa plne sústreďuje na jej krásu, nie však vulgárnym spôsobom.

Vkusne tak dopĺňa skladbu, ktorou sa Calvin Harris zameral viac na kluby ako na svetové hitparády a namiesto speváčky zvučného mena spojil sily s menej známymi umelcami. Deep-housovo ladená novinka pripomínajúca tvorbu dua Disclosure je oficiálne spoluprácou s londýnskym producentským triom Disciples. Hlas v nahrávke patrí doposiaľ neznámej speváčke a skladateľke Ine Wroldsen.

Napriek Harrisovmu miernemu odklonu od popového mainstreamu sa singlu v UK Charte darí - debutoval na 7. mieste rebríčka a tento týždeň to zatiaľ vyzerá na postup na štvrté miesto. Ďalší dôkaz, že v Británii sa aj klubové hity v predajnosti vyrovnajú tým, ktoré bežne znejú z rádií.

Vizuál, ktorého režisérom je Emil Nava, sa nakrúcal v kalifornskom Malibu. Pre Gigi Hadid ide o druhé účinkovanie v hudobnom videoklipe. Premiéru mala v modelkami a herečkami preplnenom klipe Bad Blood speváčky Taylor Swift, tam sa však mihla len na pár sekúnd. Tu jej patrí plná pozornosť a aj bez zmysluplného deja sa teda je na čo pozerať.


Text: Hudba.sk, pm (zdroj: Digitalspy.co.uk, wiki, archív)
Foto: Youtube

Súvisiaci interpreti: Calvin Harris