Predtým, než James Arthur vydá svoj tretí štúdiový album You, vypúšťa do sveta nový singel Treehouse. Skladba plná pianových tónov a beatov, stavia zvuk na retro hip hopu a je pohodovú odpoveďou na to, ako prežiť to, že niektoré dni jednoducho nie sú dobré. A aj to je dobré akceptovať, pretože o tom život je.

James hovorí: "Pesnička Treehouse je o odovzdanie sa. Nájsť si nejaké bezpečné útočisko, kde sa môžete v kľude dostať z problémov. Ten pocit, že "je v poriadku nebyť v poriadku," len odložiť svoj náklad a znovu nájsť svoje šťastné miesto."
"Povzbudzujem ľudí k tomu, aby si na také útočisko len sadli a oddýchli si. Verš "Neviem, prečo nepožiadate o pomoc" by mohol byť určený aj mne, ale všetci sa občas cítime, že sme v pasci svojho života. To je tá správa, ktorú chcem zdieľať. Je to introvertná pieseň, ale nie je osobná."


James Arthur vydá svoj tretí štúdiový album You 18. októbra. Objavia sa na ňom aj jeho súčasné hity Naked, Falling Like The Stars a Empty Space. Ďalšie nové pesničky natočil spolu s Travisom Barkerom z Blink 182 a Adamom Lazzari z Taking Back Sunday. Pätnásť nových skladieb vychádza v čase, keď sa James Arthur pomaly stáva svetovou hviezdou, tvrdo pracuje na svojom skladateľskej talente a hľadá fúziu štýlov, ktoré dajú vyniknúť jeho mimoriadnemu hlasu. James k albumu dodáva: "Dal som novej doske názov You, na rozdiel od predchádzajúceho albumu Back From The Edge, ktoré bolo čisto autobiografické. Môj tretí album nie je o mne, ale o vás."

Posledných pár rokov bolo pre Jamesa veľmi významných. Získal ocenenie za bilión streamov svojich albumov na Spotify a zároveň sa jeho singel Say You Will not Let Go dostal na prvú priečku Spotify singlovej hitparády. Iba 18 nahrávok dosiahlo bilióna streamov, čo sa v histórii Spotify podarilo vôbec prvýkrát, James sa tak stal jedným z desiatich najúspešnejších umelcov a zaradil sa tak po bok spevákov ako je Drake, Ed Sheeran alebo Justin Bieber.

Tracklist albumu You:
1. You (feat. Travis Barker)
2. Finally Feel Good
3. Marine Parade (2013)
4. If We Can Get Through This We Can Get Through Anything
5. Car’s Outside
6. Quite Miss Home
7. Treehouse
8. Sad Eyes
9. Unconditionally (feat. Adam Lazzara)
10. Homicide Love
11. Breathe
12. Maybe
13. Fall
14. Falling Like The Stars
15. Empty Space
16. Naked
17. From Me To You I Hate Everybody

Zdroj: Sony Music
Foto: Facebook.com/JamesArthur

Súvisiaci interpreti: James Arthur