Bodkou za Vianočným bazárom chalaňov býva každoročne očakávaný Vianočný žúr chalaňov. V pondelok 12. decembra v Starej tržnici na Nám. SNP od 18:30 postupne vystúpia, okrem iných, Vojtěch Dyk, David Koller, Horkýže Slíže, Polemic Billy Barman, Katarzia + Martin Valihora + Marek Minárik, či Beata Dubasová.

Známi speváci, hudobné skupiny, herci a osobnosti spoločenského a kultúrneho života vystúpia v netradičných kombináciách, ktoré robia tento koncert nielen skvelým žúrom, ale aj neopakovateľným zážitkom pre všetkých zúčastnených. Celým večerom budú sprevádzať ako moderátori tváre charitatívneho projektu – herci Lukáš Latinák, Marián Miezga a Róbert Jakab.

Tešiť sa môžete aj na Orchester Big Band Tona Popoviča, s ktorým si zaspievajú Soňa Norisová, Vilo Csontos, Marcel Palonder, Marián Labuda ml., Eva Pavlíková, Luboš Kostelný, Milan Ondrík, Martin Nahálka, Zuzana Šebová, Zuzana Porubjaková, Vladislav Šarišský + Filip Pavlac + vokálny zbor, Lukáš Latinák, Majo Miezga a Why Not, Lasky. O skvelú zábavu sa postará aj funky kapela Homosapiens, DJ Carlo, či Bratislavský chlapčenský zbor.

Výťažok zo vstupného, ako aj z predaných tombolových lístkov poputuje na štyri vybrané projekty. Lístky sú dostupné za 15 eur, v deň koncertu budú stáť 20 eur. Viac informácií o celom podujatí a projektoch, ktoré sa vďaka finančnej zbierke podporia nájdete na internetovej stránke vianocnybazarchalanov.sk.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Martina Goffová.

Súvisiaci interpreti: Katarzia , Vojtěch Dyk