Americký spevák Justin Timberlake krátko po vystúpení na nedeľnom udeľovaní hudobných cien Grammy zverejnil ďalšiu pieseň z pripravovaného albumu The 20/20 Experience. Ide o vyše osemminútovú romantickú baladu Mirrors, ktorej text je zrejme o jeho manželke Jessice Biel.

Timberlake v texte skladby spieva, ako si po istom čase uvedomil, že žena, s ktorou žije, je skutočne jeho druhou polovicou. Fanúšikovia špekulujú o tom, že v texte spomína na dočasný rozchod s Jessicou Biel z marca 2011, po ktorom bez seba vydržali iba niekoľko mesiacov a už v decembri herečku požiadal o ruku. Vzali sa v októbri minulého roka.


Nahrávka The 20/20 Experience vyjde 18. marca. Známy je už tracklist aj obal albumu, o ktorom sme zistili, že sa až príliš podobá na obal podobne pomenovanej nahrávky 20/20 od kanadskej progrockovej skupiny SAGA. Spevák z nového albumu ešte v januári zverejnil prvý singel Suit & Tie a fanúšikovia mohli počuť už aj skladby That Girl a Pusher Lover Girl.

Poslednú menovanú spolu so singlom predstavil aj v rámci Grammy Awards 2013. Video z vystúpenia nájdete v článku o udeľovaní prestížnych cien.

Zdroj: SITA (Aceshowbiz.com), Hudba.sk
Foto: Todd Williamson/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Justin Timberlake