Vyšetrovanie presných príčin smrti speváčky Whitney Houston sa údajne blíži ku koncu. Nemenovaný zdroj v piatok informoval televíziu CNN, že výsledky toxikologických testov by mali byť hotové približne 23. marca. Podľa zdroja vyšetrovatelia kontaktovali všetkých lekárov a lekárne spojené so speváčkou, ale zatiaľ nezistili nič podozrivé. S vyhodnocovaním získaných informácií však ešte neskončili.

Pred uzavretím prípadu údajne chcú hovoriť so speváčkinou dcérou Bobbi Kristinou. Doteraz to mali odkladať preto, že v dňoch po matkinej smrti bola príliš otrasená a nebola schopná poskytnúť žiadne užitočné informácie. Whitney Houston skonala v sobotu 11. februára vo veku 48 rokov. Bez známok života ju našli vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills.

Jej smrť pravdepodobne spôsobila kombinácia antidepresív s aktívnou látkou alprazolam s ďalšími liekmi a alkoholom. Pitvu vykonali krátko po jej úmrtí, presná príčina smrti však bude známa až po spomínaných výsledkoch toxikologických testov. Speváčku pochovali 19. februára na cintoríne Fairview v mestečku Westfield v jej rodnom New Jersey.

Whitney Houston - One Moment In Time

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Mark J.Terrill

Súvisiaci interpreti: Whitney Houston