Turné Adama Ďuricu sa blíži do finále. Už začiatkom apríla vyvrcholí Mandolína Tour v Košiciach a Bratislave dvomi špeciálnymi koncertmi s názvom Mandolína Špeciál. Budú to koncerty, aké Adamovi fanúšikovia nemali možnosť doteraz nikde vidieť.

Prvý špeciálny koncert sa uskutoční 5. apríla v Spoločenskom pavilóne v Košiciach a druhý 7. apríla v bratislavskom Istropolise. "Je to pre mňa vrchol tohto roka. To najlepšie, čo viem mojim fanúšikom ponúknuť. Bude to show vypilovaná do detailov. Bude to veľké finále, ktorým ukončím šnúru Mandolína Tour," prezradil Adam Ďurica a dodal: "Ide o koncerty, ktoré budú prepracované svetelne, zvukovo aj muzikantsky. Budú to doteraz moje najväčšie koncerty. Teším sa na všetkých, ktorí lístky už majú a tí, ktorí váhajú, si ich ešte môžu kúpiť cez Predpredaj.sk," pozval fanúšikov spevák. 

Adam Ďurica - Mandolína Tour Zdroj: Dominik Stehnáč

Oba špeciálne koncerty budú jedinečné aj v tom, že ako v Košiciach, tak aj v Bratislave sa na jednom pódiu s Adamom objaví aj tajný hosť a spoločne si zaspievajú. "Môžem potvrdiť, že mám pre svojich fanúšikov pripravené hudobné prekvapenie, špeciálneho hosťa na oboch koncertoch. Žiaľ, keďže sa jedná o prekvapenie, nemôžem prezradiť viac, ale bude to nečakané a nebude sa to opakovať, preto špeciál," neskrýva nadšenie Adam Ďurica.

Počas dvojhodinového programu si fanúšikovia s Adamom budú môcť zaspievať všetky jeho hity vrátane Neľutujem, Mandolína, Láska-Veda, Predpoveď počasia i titulnú skladbu seriálu ZOO Tak to vidím ja. Zaznejú aj piesne z prvých dvoch Adamových predchádzajúcich albumov Cukor a soľ a Dávno zomrel Rock & Roll.

Mandolína Špeciál 2016: 

5. 4. - Košice, Spoločenský Pavilón
7. 4. - Bratislava, Istropolis

Koncerty začínajú o 19:00.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Marek Kučera za Universal Music.
Viac sa dozviete na oficiálnych stránkach www.adamdurica.com a www.facebook.com/adam.durica.1.

Foto: Dominik Stehnáč

Súvisiaci interpreti: Adam Ďurica