Rocková diva Suzi Quatro mieri na Slovensko! Už o týždeň oslávi s fanúšikmi v bratislavskom NTC polstoročie na hudobnej scéne, no zároveň sa s nimi aj rozlúči. Pred avizovaným odchodom do hudobného dôchodku sa plánuje ešte raz poriadne odviazať, sľubuje však nielen divokú, ale aj emotívnu aj dojemnú šou.

Fanúšikovia klasického rocku dostanú už budúcu sobotu fantastický vianočný darček - prvý a zároveň posledný slovenský koncert legendárnej Suzi Quatro. "Som naozaj rada, že u vás vystúpim v predvianočnom čase. Pochádzam totiž z katolíckeho prostredia a Vianoce pre mňa veľa znamenajú. Milujem toto obdobie a ak môžem niekoho potešiť, veľmi rada to spravím," vyznala sa charizmatická hudobníčka.

Priekopníčka ženského rocku vystúpi 19. decembra v bratislavskej Aegon Aréne NTC. Je to jej posledné turné, o to viac si koncerty užíva. "Pripravili sme dve hodiny plné energie, dobrej nálady, ale aj spomínania. Vianoce, posledný koncert... Musí to byť aj trochu dojemné," dodáva Suzi Quatro.

Glam rocková diva toho za 50 rokov na scéne stihla naozaj veľa. Predala 45 miliónov hudobných nahrávok a vydala 15 štúdiových albumov. "Samozrejme zaspievam moje najväčšie hity ako If You Can't Give Me Love?, Stumblin' In, či Devil Gate Drive. Nebudú chýbať ani novšie skladby a pripravujem aj prekvapenia. Tie predsa k tomuto obdobiu patria! Jedno viem sľúbiť naisto - bude to veľkolepé!" teší sa speváčka a multiinštrumentalistka, ktorá svoju prvú kapelu založila spolu so sestrami, keď mala 14 rokov. Od roku 1970 sa však vydala na sólovú kariéru a stala sa jednou z najväčších ženských rockových ikon.

Vstupenky:  Predpredaj.sk


Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Nora Krchňáková z agentúry Propaganda House. 

Súvisiaci interpreti: Suzi Quatro