Víťaz druhého ročníka česko-slovenskej SuperStar Lukáš Adamec by sa mal už tento mesiac stať prvýkrát otcom, no ani to mu nebránilo nakrútiť najodvážnejší videoklip svojej kariéry. Pri príležitosti svojich 27. narodenín sa poriadne odviazal a v bohémskom videu k piesni Keby som pil ukazuje dve tváre slovenského muža.

Po tom, čo dal Lukáš Adamec zbohom svojej kapele Siempre a vydal sa na sólovú dráhu, predstavuje verejnosti už tretí singel. Skladba s názvom Keby som pil je však tematicky úplne iná ako prvé dve Ty vieš a Tak prosím. "Kým prvé dve sa opierajú o klasickú tému - teda o lásku, tak tento je z úplne iného súdka," hovorí s úsmevom spevák.

Prečítajte si: Superstarista Lukáš Adamec bude otcom: Snúbenicu predstavil v novom klipe

Iné je aj hudobné prevedenie skladby, ktorá má veselý podtón. Všetko sa zrodilo veľmi spontánne pri spoločnom džemovaní Lukáša s kamarátmi-muzikantmi v skúšobni. "Tomi Okres mi zahral jeden groovy podklad, do ktorého mi automaticky, keďže tam bola veľmi dobrá nálada, napadol tento text. Síce jednoduchý, no výstižný a aplikovateľný na rôzne vekové kategórie slovenského človeka," dodáva Adamec.

Lukáš Adamec - videoklip Keby som pil Zdroj: PRĎalšie horúce fotografie z natáčania nájdete v galérii

Videoklip ku skladbe Keby som pil stihol nakrútiť počas jedného dňa v Košiciach. Odbehol si k nemu z divadla Cassia, kde aktuálne účinkuje v muzikáloch Krysař a Matúš Čák Trenčiansky. Hlavné slovo pri nakrúcaní mal Michal "Kunes" Kováč a jeho Kunes Video Production.

Zaujímavosťou je, že hoci Adamec každým dňom očakáva narodenie svojho prvého potomka, jeho manželka Miriam mu povolila aj veľmi odvážne scény so sporo odetými dievčatami. Pozrite si výsledok.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nikoleta Kováčová, PR manažérka Lukáša Adamca.

Foto: Peter "Reefe" Kováč

Súvisiaci interpreti: Lukáš Adamec