Oslava jari, oslava vášne, oslava techna i housu! Sen mnohých fanúšikov našľapanej tanečnej muziky sa konečne splnil - na Slovensko už zajtra zavíta hviezda top formátu, veterán talianskej aj svetovej hudobnej scény, Mauro Picotto. Nemenej zaujímavým hosťom klubovky Dynamic Sound je legenda maďarskej i nemeckej scény Corvin Dalek.

Dlhoročným fanúšikom techna viac informácií netreba - len toľko, že akcia Dynamic Sound 2013 sa koná v sobotu 18. mája v bratislavskom Ateliéri Babylon. Lístky na najväčší techno event jari sú v predaji exkluzívne prostredníctvom služby Predpredaj.sk v cene 17 eur, na mieste budú lístky o päť eur drahšie.

Legendárny dídžej a producent Mauro Picotto, ktorého hudba nás sprevádza už od skorých rokov deväťdesiatych a ktorý sa nezmazateľne zapísal do histórie elektronickej tanečnej hudby, patrí ku krstným otcom talianskej a európskej tanečnej scény. Mnohým sa vryl do pamäte svojimi veľkými hitmi na prelome tisícročí ako Komodo alebo Lizard, ktoré už patria k nesmrteľným klasikám.

Dnes Mauro patrí k absolútnej svetovej špičke na poli energickej tech-music, teda tech-housu a techna, alebo ako sám hovorí, "from heart to techno" hudby. Na Slovensko zavíta prvýkrát a predvedie svoje umenie, ktoré mu zabezpečilo rezidenciu v klube Privilege na Ibize známy a milovaný fanúšikmi na celom svete.


Warmup mu nebude robiť nik iný ako Corvin Dalek - maďarský zakladateľ žánru Wet&Hard a veterán, ktorého slovenskému publiku netreba zvlášť predstavovať. Dídžej a producent, ktorý dlhodobo pôsobí v Nemecku, už vyše 10 rokov prináša fanúšikom tanečnej hudby nezabudnuteľné zážitky. Jeho warmup bude prísny, nekompromisný a presne v duchu celej párty – od srdca!

Slovenské farby budú zastupovať dve domáce legendy – Juraj Tokár alias Toky a Slávo Brtáň známy ako Boss. Ich spoločné klubové sety patria k tomu najlepšiemu, čo na poli pravého slovenského techna máme, a postarajú sa o záverečný set večera, ktorým opäť každému dokážu, prečo je ich pozícia na slovenskej scéne absolútne neotrasiteľná. Na hlavnom pódiu vystúpia aj ďaľšie slovenské mená ako Tomin Tomovic, Jeffry Baker a Arti.

Na svoje si prídu aj priaznivci house music

Druhý stage bude patriť jemnejšim, no o to tajomnejším hudobným bítom pod hlavičkou známeho slovenského webu housemusic.sk. Jeho headlinerom bude izraelský dj a producent Eyal Cohen, ktorý patrí k stáliciam telavivskej klubovej scény. Môžete očakávať temnú zmesku housu a techna, ktorá je príznačná pre izraelskú scénu. Po jeho boku sa predstaví aj mladá nádej Israel Shmuel, s ktorým sa zahrajú back-to-back.

Ďaľšie mená už budú reprezentovať poctivú slovenskú školu house music. Dodoman & Wychitawacs a.k.a. "DrinkTeam", Sensoreal v plnej zostave (Keče, Chris a Martin Greenland) a Peter Smak sa postarajú o príjemný oddych pri skvelej tanečnej hudbe.

Časový lineup:

MAIN TECHNO stage


21:00–22:00 - Arti
22:00–23:00 - Jeffry Bayker
23:00–00:00 - Tomin Tomovic
00:00–02:00 - Corvin Dalek
02:00–04:00 - Mauro Picotto
04:00–06:00 - Toky vs. Boss

HOUSEMUSIC.SK stage

21:00–23:00 - Peter Smak
23:00–01:00 - Sensoreal 
01:00–03:00 - Eyal Cohen & Israel Shmuel
03:00–05:00 - Dodoman & Wychitawacs

Vstupné: 17€ na Predpredaj.sk / 22€ na bráne

Zdroj: PR
Foto: Mauropicotto.it

Súvisiaci interpreti: Mauro Picotto