Známy spevák sa rozhodol celý tento rok venovať príprave novej veľkej platne. Nie je vylúčené, že mu s ňou pomôžu aj hudobníci zo Spojených štátov. Spoločnosť mu robila aj Monika Bagárová, s ktorou navštívili viacero hudobných klubov.

Vybral sa za nimi už na Veľkú noc – miesto šibačky nasadol Robo Opatovský do lietadla a presunul sa do New Yorku. Nenechal si ujsť nákupy a dobrú kávu na 5th Avenue, newyorský autosalón, výhľad z  Empire State Building, či ruch na Wall Street, na Broadwayi si pozrel muzikál Chicago. Spolu s Monikou Bagárovou, ktorá je v tomto čase takisto v Amerike, navštívili hudobné kluby na Manhattane. 

"Chcem vidieť aj pár nahrávacích štúdií, stretnúť sa s muzikantmi, dohodnúť spoluprácu na pripravovanom albume a hlavne tu chcem dať dokopy môj nový singel. Plánujem ho vydať ešte pred prázdninami a budem rád, ak z neho bude cítiť sound ovplyvnený New Yorkom," teší sa Opatovský. Z Floridy za ním do New Yorku pricestuje aj známy fotograf Ján Hudcovič, aby spolu pripravili sériu nových Robových promo fotografií.

"Po návrate domov ma čaká kompenzácia toho, že ma žena pustila na pánsku jazdu do Ameriky," smeje sa Opatovský. "Na štvrté výročie našej svadby som ju pozval do Ríma, kde sme boli aj na svadobnej ceste. Hodili sme vtedy mincu do fontány di Trevi, tak sa tam znova vrátime."

S klubovými koncertmi začne v júni, keď jeho sprievodná skupina ukončí hosťovanie v televíznom programe SuperStar, intenzívne sa tiež pustí do prípravy nového albumu. Na spoluprácu už oslovil aj textárku Oľgu Záblackú.

Informácie pre Hudba.sk poskytla spevákova manažérka Eva Bacigálová

Foto: archív Roba Opatovského

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský