Na slovenskej hudobnej mape tento rok pribudol nový klub, ktorý rozhodne stojí za to navštíviť. Štýlový priestor v centre hlavného mesta láka na koncerty rôznych žánrov, hip-hopové či drum&bassové párty, či tematické diskotéky, napríklad v štýle oldies.

Hudobný klub spojený s reštauráciou sa nachádza priamo v srdci pešej zóny na Ventúrskej 4. Na úrovni ulice je reštaurácia, kde je možné príjemne si posedieť na terase s markízou od ôsmej ráno až do jednej v noci. V suteréne sa nachádza samotný klub zasadený v členitom priestore rozľahlej starobratislavskej pivnice.

Re:fresh sa snaží vyberať zaujímavé akcie rôzneho typu a nevyhýba sa takmer žiadnemu žánru. Spoločným znakom všetkých akcií je kvalitný zvuk a príjemný priestor pre nočnú zábavu. V krátkej histórii klubu (otvorený je od mája) sa v ňom vystriedalo niekoľko zaujímavých interpretov z domácej aj zahraničnej scény ako napríklad Emperor (UK), First Blood (USA/SWE), Funkiez (SK), Slow Flow(SK), Mikkim (CZ) a ďalší. Najzaujímavejšou augustovou akciou je bratislavská zastávka v rámci turné izraelského objavu Bonafide3000. (predpredaj)

Re:fresh prichádza rozvíriť vody bratislavskej klubovej scény a priniesť aj do historickej časti Starého mesta kvalitnú zábavu. Okrem live koncertov a dídžejov Re:fresh ponúka aj akcie s pridanou hodnotou, ako napr. live tetovanie priamo na party (Imperial Tattoo Girls) a ďalšie, ktoré sa chystajú v blízkej budúcnosti.

Re:fresh Club Zdroj: PR
Re:fresh Club Zdroj: PR
Viac fotiek z klubu Re:fresh

Text: PR článok
Foto: archív klubu Re:fresh