Skupina Metallica momentálne obchádza európske mestá so svojím WorldWired Tour 2018-19. Jednou zo zastávok bol aj holandský Amsterdam, kde sa v utorok večer dočkal výnimočného momentu mladý fanúšik Evan. Ten dostal od skupiny nezabudnuteľný darček, keď mohol na pozícii bubeníka na chvíľu nahradiť Larsa Ulricha.

Evan je veľkým fanúšikom legendárnej metalovej skupiny Metallica, ktorá sa mu postarala o nezabudnuteľné trináste narodeniny. Počas amsterdamského koncertu si chlapec mohol so svojím hudobným idolom zahrať skladbu Seek & Destroy pred 68-tisícovým davom v Johan Cruijff Aréne.

Na pódiu nadšeného chlapca svojsky privítal spevák James Hetfield. "Ach Bože, Lars sa zmenšil! Dali Larsa do prania. Povedal som im, aby ho nedávali do sušičky. Zmenšil sa," komentoval milú zámenu spevák. Bubeník Lars Ulrich ešte pred samotným vystúpením dal chlapcovi poslednú radu, a potom všetko odštartoval slovami: "That’s right!".


Evan si užil začiatok skladby Seek & Destroy, pričom ho neskôr vystriedal Lars Ulrich, no v každom prípade to bol preňho obrovský zážitok, čo potvrdili aj jeho slová na sociálnej sieti. "Dobre, dobre, nemám slov. Hrať na bicie pred 68-tisícovým davom s mojimi hrdinami, najobľúbenejšou kapelou všetkých čias, bola tá najlepšia vec, aká sa mi mohla stať. A navyše to bolo v deň mojich narodenín," napísal chlapec po šou. 

Metallica už vo štvrtok 13. júna odohrá koncert v nemeckom Kolíne a potom ju čaká ešte ďalších 16 európskych zastávok v rámci aktuálneho turné, pričom vystúpia aj 16. augusta v neďalekej Viedni, o dva dni neskôr v Prahe a následne v poľskej Varšave


Autorka: Marína Valentovičová (zdroj: consequenceofsound.net)
Foto: Facebook.com/Metallica

Súvisiaci interpreti: Metallica