Slovenská speváčka Dominika Mirgová plánuje 20. septembra vydať novú štúdiovku s názvom #Nová. Ukážky z nahrávky už zverejnila prostredníctvom portálu YouTube. Speváčkin ostatný eponymný album vyšiel v roku 2008. Bývalá SuperStaristka sa vyjadrila, že novinka bude iná.

"Tento album je iný. Stojí za ním omnoho viac námahy, skúseností a hlavne nových ľudí. #Nová je o láske a o jej rôznorodých podobách. Všetky piesne sú osobné, hovoria nejakým spôsobom o láske, či už vyhasnutej, novoobjavenej, láske k sebe samému, alebo rodiacej sa láske uprostred tanečného parketu," povedala Dominika Mirgová

Produkciu albumu #Nová mal na starosti spevák Miro Jaroš, ktorý sa na všetkých skladbách podieľal aj autorsky a zároveň ho vo svojej firme aj vydá. "Dozeral na to, aby mal album dobrý zvuk, dával dokopy všetkých ľudí, ktorí sa na albume objavia, od Rakbyho, Kaliho až po Sukowacha, Roberta Buriana, či chalanov z Mafia Corner. Samozrejme, písal texty a melódie," prezradila speváčka, ktorá sa na albume autorsky podieľala len minimálne.

"Chcela som to nechať na profesionálov, ešte si na to netrúfam. Spravila som však do dvoch skladieb melodické linky. V budúcnosti sa chcem venovať aj textovaniu. Tentoraz som sa skôr spovedala textárovi, ktorý moje myšlienky dal dokopy. Tento model funguje dokonale, ale verím, že sa v budúcnosti písaniu od Mirca niečo priučím," dodala Mirgová, ktorá má na novom albume aj jednu coververziu. Je ňou nestarnúci hit Prvá od Mekyho Žbirku.


Zoznam skladieb na albume #Nová:

1. Jedna z tých
2. Swing feat. Mafia Corner
3. L.A.S.K.A. feat. Rakby
4. Nová
5. Kruté leto
6. Kto je on? feat. Robert Burian
7. Prvá (cover Mira Žbirku)
8. Je koniec feat. Kali
9. Potetuj ma feat. Peter Pann
10. Prostredník
11. Labuť
12. Poslednýkrát

Zdroj: SITA
Foto: Michal Petrík

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová