Najčastejšie sa Dominika Mirgová prezentuje piesňami o láske, no na jej pripravovanom albume Nová nebude núdza ani o iné témy. Naspievala napríklad skladbu o živote známej osobnosti, ktorú venovala všetkým neprajníkom. Pieseň, ktorá vyvoláva zmiešané reakcie, má príznačný názov Prostredník.

Mladá speváčka si toho v šoubiznise preskákala už dosť a ako sama tvrdí, zo zákulisných rečí a ohováračiek si už nič nerobí. Z času na čas ju však vedia niektoré veci aj nahnevať. Ako napríklad nedávny incident počas fotenia promo fotografií k albumu Nová. Možno aj ten ju inšpiroval, aby mesiac pred vydaním albumu na svojom oficiálnom profile ako darček pre nedočkavých fanúšikov, ale aj ako odkaz pre "hejterov" zverejnila novú skladbu, ktorej text aj samotný názov hovorí za všetko.

"Máte okolo seba falošných ľudí? Neprajníkov? Takých, ktorí vám závidia? Presne im je venujem skladbu s názvom Prostredník. Kašlite na to, čo si o vás myslia, čo vám hovoria za chrbtom tí, čo nič nedokázali. Nikto z nich vás nedá dole, ak im to nedovolíte," napísala Dominika Mirgová na sociálnej sieti.

Skladbu, o ktorej produkciu sa postaral DJ Sukowach, pritom na koncertoch už hráva. Text pesničky jej napísal ďalší človek, ktorý si ohováračiek užil viac, ako dosť, Miro Jaroš. "Pesničku sme napísali už dávnejšie. S Dominikou sme si preberali témy, veci, ktoré ju tešia, alebo hnevajú a toto sa nás týkalo oboch. Spravila melodickú linku k Sukowachovmu tracku, napísali sme text a bolo," prezradil. Ten sa k téme večných ohováračiek vyjadril dávnejšie v našom rozhovore slovami "slovenská mentalita je taká, že všetko je potrebné komentovať, kritizovať a nič nepochváliť", pričom ako príklad uviedol účinkovanie Maxa Jasona Maia v Eurovízii.

Album Nová spolu s oficiálnym singlom predstaví Dominika v septembri. Viac sa o albume dozviete v našom videorozhovore z mája. Dovtedy ponúka ochutnávku v podobe nesinglovej novinky Prostredník.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol PR manažér speváčky Michal Šefčík. 

Súvisiaci interpreti: Dominika Mirgová