Piatkový koncert britskej elektronickej formácie Kosheen v bratislavskom klube Loft! je vypredaný. Redakciu Hudba.sk o tom informoval PR manažér podujatia Vladimír Kroupa. Začiatok akcie organizátori stanovili na 21:00, Kosheen by mali svoj koncert odštartovať o 23:00. Pred nimi vystúpi česká skupina Sunflower Caravan.

Kapela Kosheen, ktorá vznikla v roku 1998, na aktuálnom turné propaguje čerstvo vydanú štúdiovku Independence. Do Bratislavy sa partička na čele s charizmatickou speváčkou Sian Evans vráti po dvoch rokoch, na jeseň 2010 hrala na Beánii architektov. Predtým vystúpila na akcii T-Mobile Music City (2008) či na Pohode (2003). Naposledy sa na Slovensku predstavila v lete Košiciach na akcii Music City.

Klub Loft!, v ktorom sa koncert uskutoční, zažíva túto jeseň akési znovuzrodenie, keďže po dvoch rokoch od otvorenia prináša viacero zásadných noviniek. Fanúšikovia sa môžu tešiť na vynovený priestor s novým svetelným parkom a najmä zvukovou technikou, ktorá bola doposiaľ jednou z najslabších stránok inak veľmi zaujímavého a štýlového klubu. Podstatne lepší hudobný zážitok z koncertov a párty by mal zabezpečiť špičkový zvuk L-Acoustics ARCS II, ktorý je podporený novým akustickým obložením.

Turné Kosheen je v plnom prúde, už dnes večer koncertujú v Prahe. Aby sa stihli včas a pohodlne dostať z českej metropoly na Slovensko, priletia do Bratislavy vrtuľníkom. Prečítajte si viac 

Kosheen - Slip and Slide Suicide 

Text: Hudba.sk
Foto: Kosheen.com

Súvisiaci interpreti: Kosheen