Tvorcovia projektu Rockabye Baby, ktorý už niekoľko rokoch prináša známe hity v podobe uspávaniek, vydávajú novú kompiláciu pod názvom Good Baby, Bad Baby. Na nahrávke sa nachádzajú unikátne prerábky piesní od takých interpretov ako sú Beyoncé, Radiohead, Amy Winehouse, Pharrell Williams či Maroon 5.

Kompilácia, ktorá sa na trh dostane 24. júna, bude obsahovať i kúsky The Sweetest Thing od U2, My Hero od Foo Fighters, Breaking the Law od Judas Priest, Crazy od Gnarls Barkley a dokonca aj skladbu Enjoy the Silence od Depeche Mode. "Keď sme hľadali skladby, ktoré by sme umiestnili na našu kompiláciu, prišla som na akýsi koncept. Vo výbere sa totiž nachádzali piesne, ktoré akoby zastupovali tú dobrú a zlú stranu. Práve preto sme nahrávku nazvali Good Baby, Bad Baby," uviedla pre magazín Billboard producentka Lisa Roth.


Cieľom kompilácie je spropagovať v rámci širšej verejnosti úspešnú sériu výberových albumov, ktoré boli vždy zamerané na uspávankové prerábky tvorby jedného interpreta. Pod hlavičkou Rockabye Baby už vyšlo takmer 60 albumov, ktorými rodičia môžu svojim ratolestiam predstaviť tvorbu interpretov ako AC/DC, Björk, Black Sabbath, Blur, Bob Marley, Coldplay, David Bowie, Depeche Mode, Elvis Presley, Green Day, Kanye West, Led Zeppelin, Madonna, Metallica, Michael Jackson, Nine Inch Nails, Nirvana, Pink Floyd, Queen, Red Hot Chili Peppers, The Beatles, The Cure, Tool, U2 a mnohých ďalších. Niektoré dokonca vyšli aj na vinyle.

Kompletný zoznam vydaných albumov aj s ukážkami nájdete na stránke www.rockabyebabymusic.com.

Rockabye Baby! - Good Baby, Bad Baby Zdroj: rockabyebabymusic.com

Tracklist nahrávky Good Baby, Bad Baby:

Good Baby:
The Sweetest Thing (U2)
Happy (Pharrell Williams)
My Hero (Foo Fighters)
F**kin' Perfect (P!nk)
Halo (Beyoncé)
She Will Be Loved (Maroon 5)
Enjoy the Silence (Depeche Mode)

Bad Baby:
Crazy (Gnarls Barkley)
Breaking the Law (Judas Priest)
Back to Black (Amy Winehouse)
Big Pimpin' (Jay Z)
Love the Way You Lie (Eminem/Rihanna)
Creep (Radiohead)


Zdroj: Digitalspy.co.uk, Rockabyebabymusic.com
Foto: Rockabyebabymusic.com