Tomáš Pjontek ašpiruje na pozíciu najnovšieho slovenského YouTube objavu. Len pred niekoľkými týždňami umiestnil na portál cover verziu skladby Rolling in the Deep od speváčky Adele, a bez akejkoľvek reklamy či propagácie si jeho počin pozrelo už viac ako 5000 ľudí.

"S hudbou som začínal ako 19-ročný, kedy som zo Spišskej Novej Vsi prišiel študovať do Bratislavy. Tu som sa spoznal s niekoľkými mladými nádejnými umelcami a o dva roky na to som vstúpil do kapely FO3," uviedol Tomáš Pjontek pre Hudba.sk.  

Po pôsobení vo formácii FO3 sa Tomáš rozhodol vydať na sólovú dráhu. Úspech svojho debutu, cover verzie skladby Rolling in the Deep od Adele, však nečakal. "Číslo 5100 nie je nijak ohromujúce, no som úplne neznámy spevák bez akejkoľvek reklamy a známostí. Je to pre mňa veľmi dôležitý ukazovateľ, pretože som potreboval vedieť, či som schopný zaujať ľudí a získať si ich svojou hudbou," vysvetlil Pjontek.  

S úsmevom pritom dodal, že sa veľmi teší najmä pozitívnym ohlasom od ženského publika. "Počas troch týždňov chodili v drvivej väčšine veľmi pozitívne komentáre, a to najmä od ženského publika, ktoré malo priamo záujem o ďalšie nahrávky a koncerty."

Tomáš Pjontek - Rolling in the Deep

Do budúcna by sa mladý spevák chcel zamerať najmä na tvrdú prácu. "Mojou ambíciou je živiť sa hudbou a robiť radosť sebe a iným. Bol by som rád, keby sa mi podarilo nájsť hudobníkov, ktorí by so mnou spolupracovali na ďalších akustických nahrávkach a najmä vystúpeniach. Nemám rád ľudí, ktorí hovoria, že sa niečo nedá – všetko ide, len treba chcieť," uzavrel Pjontek.  

Text: Hudba.sk
Foto: Facebook.com/tomaspjontek

Súvisiaci interpreti: Tomáš Pjontek