Kapela Desmod vyráža na jesenné turné so špeciálnym programom upraveným na mieru pre divadelné dosky s názvom Teatro set (Trápno is not dead). Vystúpenie plné prekvapení a humoru môžu fanúšikovia zažiť až v 22 mestách po celom Slovensku.

V čom sa Teatro set líši od klasického koncertu kapely, vysvetľuje frontman Mário Kuly Kollár. "Ide o špeciálne vystúpenia, v rámci ktorých sú naše piesne upravované podľa toho, v akom duchu sa koncert nesie. Vystúpenia sú podčiarknuté humornými vstupmi moderátora Miša Malichera a jeho šťavnatými poznámkami a narážkami na návštevníkov. Jeho humor nie je jemne drsný, je na hrane."

"Veľmi veľa budeme improvizovať, takže priamo na mieste vznikajú nové skeče, prekvapenia aj brebty. S kapelou robíme fóriky, vyťahujeme ľudí na pódium a oni s nami hrajú scénky, je to veľmi vtipné," dodáva.

Na koncerte obývačkovo-divadelného charakteru zaznejú najväčšie hity, ale aj menej známe piesne a možno sa z toho stane aj koncert na želanie. V tom spočíva jedinečnosť a nevyspytateľnosť Teatro setu - nikdy neviete, ako to celé vlastne dopadne. Jediné, čo je isté je, že sa dobre zabavíte.

Vstupenky sú dostupné exkluzívne v sieti Predpredaj.sk.

Zdroj: Predpredaj.sk (Hudba.sk edit)

Súvisiaci interpreti: Desmod