Vydanie druhej štúdiovky speváčky BANKS sa blíži, a preto po mierne strašidelnom a netradičnom kúsku Fuck With Myself prichádza na rad aj druhý a nadmieru očarujúci singel Gemini Feed. 28-ročná Američanka sa v ňom predstavuje ako čierno-biele zosobnenie blížencov a bojuje sama so sebou.

Zdá sa, že BANKS nekončí vo svojom ťažení za extravagantnými vizuálmi a darí sa jej neprvoplánovo šokovať. Aj v novinke Gemini Feed zaexperimentovala, aby videoklip mohol dostať prívlastky čudný, no napriek tomu uchvacujúci. O réžiu sa opäť postarala Philippa Price a výsledkom je dielo, v ktorom speváčka sedí na tróne s tvárou ozdobenou šperkami a následne zosobňuje čiernu a bielu verziu seba. Obe sú k sebe nejakým spôsobom pripútané.

Symbolika videa a textu je zjavná, BANKS spieva o deštruktívnom vzťahu, hoci je nejasné, či je to vzťah s niekým iným alebo samej so sebou. Na piesni spolupracovala s viacerými autormi a producentmi, medzi nimi boli napríklad DJ Dahi či spolupracovníci The Weeknda. "Mala som toho toľko, o čom som mohla písať. Tento album je pre mňa ako metamorfóza samej seba," vyjadrila sa v rozhovore pre BBC Radio 1.

"Som vzrušená a neviem sa dočkať, kedy si to ľudia vypočujú. Cítim, že som na novom mieste a že The Altar je ako moje ihrisko." Novinka, ktorá vychádza po dvoch rokoch od debutovej nahrávky Goddess, sa na trh dostane 30. septembra.


Text: Michaela Žureková (Zdroj: Rollingstone.com, Idolator.com)
Foto: Youtube