Kapela Bon Jovi oznámila minulý týždeň vydanie nového štúdiového albumu Forever. Je preto prirodzené, že sa stretáva s dopytom po koncertnom turné, na ktorom by mohli fanúšikovia nové pesničky spoznať naživo. Rovnakú túžbu má aj líder Jon Bon Jovi, ktorý sa však stále zotavuje z operácie hlasiviek, ktorú musel absolvovať v roku 2022.

Zdravotné komplikácie speváka spôsobené atrofiou hlasiviek vyústili do veľkej operácie. Zotavenie je však postupné a odspievať celý koncertný program, niekoľkokrát do týždňa si ešte Jon Bon Jovi netrúfa. "Hoci som na dobrej ceste k uzdraveniu a dokázal som si nájsť čas a naspievať každý deň jednu pesničku, keď sme nahrávali album, mojou potrebou a túžbou je byť schopný hrať dve a pol hodiny, štyri noci v týždni, celé mesiace," vysvetlil svoj aktuálny zdravotný stav Jon Bon Jovi.

"Tak pracujem na dosiahnutí tohto cieľa," vyhlásil odhodlane krátko po tom, čo jeho domovská kapela zverejnila prvú ochutnávku z pripravovaného albumu Forever, ktorý vyjde 7. júna. Pilotný singel Legendary je poctou frontmanovej manželke. Bon Jovi ho zverejnili spolu s videoklipom, ktorý zachytáva kapelu v nahrávacom štúdiu, odkiaľ sa presunie do vesmíru, kde pokračuje v hraní nového singla. Album Forever vznikal so zakladajúcimi členmi kapely, a teda klávesákom Davidom Bryanom a bubeníkom Ticom Torresom. K nim sa pripojil basgitarista Hugh McDonald a gitarista Phil X.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)