Kanadský spevák Justin Bieber sa najnovšie stal terčom kritiky po tom, ako vrazil autom do fotografa a následne z miesta činu ušiel. Stalo sa to v pondelok krátko pred polnocou pred jedným z losangeleských klubov, odkiaľ 19-ročný spevák odchádzal na svojom bielom Ferrari, pričom v aute spolu s ním bol aj jeho kamarát, raper Lil Twist.

Pred klubom čakalo na Biebera množstvo fotografov, pred ktorými spevák ukryl vo svojom bielom Ferrari s čiernymi sklami. Pri odchode si zakrýval tvár a gestami naznačoval, aby sa uhli. "Keď vychádzal s autom preč, tak to vyzeralo, akoby jedného z fotografov pritlačil medzi svoje Ferrari a iné odparkované auto. Justin ale nezastavil, nie je totiž isté, či vôbec vedel o tom, že do niekoho narazil," uviedol pre portál TMZ.com nemenovaný svedok.

Videá, ktoré sa objavili na Youtube, však dokazujú, že svedok situáciu dosť dobre nevidel. Spevák totiž do fotografovej ľavej nohy narazil priamym zásahom spredu, ktorý určite zaregistroval minimálne jeho spolujazdec. Zrazený fotograf sa po incidente nevedel sám postaviť na nohy a následne ho previezli do nemocnice. Bieberovi fanúšikovia v diskusiách pod videami preukázali svoju lojalitu v podobe komentárov typu "dúfam, že sa Justinovmu autu nič nestalo".


Druhé video z iného pohľadu

Ide o najnovší z dlhého radu nedávnych spevákových incidentov, ktoré zahŕňajú napríklad tri roztržky s fotografmi v Miami. Počas jednej z nich Biebera zachytili na kameru, ako prikazuje svojej ochranke vziať paparazzovi fotoaparát. Po tom, ako ho muž prosil, aby mu prístroj vrátili, mu Bieber povedal: "V poriadku, fotoaparát vám vrátim, ale nechám si pamäťovú kartu." Minulý týždeň zas jeden z jeho fanúšikov obvinil spevákovu ochranku, ktorá ho vraj napadla, keď chcel Biebera odfotografovať pri fajčení vodnej fajky v hollywoodskej kaviarni.

Spevák má problémy aj so svojimi susedmi z kalifornského mestečka Calabasas. Tí sa na neho nedávno sťažovali pre jeho nezodpovedné šoférovanie a fajčenie marihuany na verejnosti. Spevákovi dokonca hrozí trestné stíhanie za to, že počas hádky jedného suseda údajne opľul a vyhrážal sa mu zabitím.

Prečítajte si: 10 najkurióznejších správ o Justinovi Bieberovi

Bieber má konkurenta: Austin Mahone je vychádzajúca tínedžerská hviezda!

Zdroj: SITA (music-news.com, archív)
Foto: Profimedia

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber