Najväčší slovenský multimediálny operátor Telekom prichádza s novou podobou využívania populárnej hudobnej služby Deezer. Od februára môžu zákazníci získať predplatné s polovičnou zľavou oproti štandardnej cene. Ušetria aj zákazníci bez viazanosti.

Streamingová služba Deezer ponúka prístup k viac než 40 miliónom skladieb vrátane slovenskej a českej produkcie. Používatelia Premium+ môžu využívať všetky funkcie, napríklad sťahovanie a počúvanie hudby v off-line režime, osobné rádio Flow, tvorbu a zdieľanie playlistov, zobrazovanie textov pesničiek (karaoke), podcasty, intuitívne vyhľadávanie, žánrové Channels, či špeciálne namiešané mixy.

Telekom zaradil hudobnú službu Deezer do svojho portfólia pred troma rokmi. Pre vybrané paušály bola vtedy služba bezplatná, pre zvyšné so zľavou v rôznej výške. Teraz Telekom prichádza s novými možnosťami. Zákazníci Bez záväzkov, všetkých Happy paušálov, resp. aj služieb pevnej siete (Pevná linka, Magio internet, Magio TV) si môžu aktivovať špeciálny variant Deezer Premium Plus s viazanosťou na 12 mesiacov len za 2,99 eur mesačne.

Druhou možnosťou je využívanie Deezer Premium+ bez viazanosti - táto možnosť je pre zákazníkov Telekomu k dispozícii za 4,99 eur mesačne. Bežná cena mesačného poplatku za samostatný účet je od 5,99 €. Výhodný je aj účet Deezer Family s možnosťou vytvorenia až šiestich samostatných profilov, za ktorý mesačne zaplatíte 8,99 eur.

Viac informácií nájdete na stránke www.telekom.sk/deezer.

Text: Telekom/Deezer (reklamná správa)
Foto: Telekom