Dva festivaly, ktoré sa aktuálne na Predpredaj.sk predávajú ako teplé rožky, sa dohodli na vzájomnej propagácii a vy môžete vďaka tomu získať zaujímavé benefity, vrátane bezkonkurenčnej akcie na nákup špičkových slúchadiel značky JBL.

Už na budúcu sobotu 28. júna sa v Bratislave po tretíkrát uskutoční Only Open Air Festival (OOAF), na ktorom sa predstavia mená ako Afrojack, Martin Garrix, Pete Tong, R3hab, Sander van Doorn, Firebeatz, Judge Jules, Omnia a Jaydee.

So stále aktuálnou zľavou cez Telekom Benefit si môžete zakúpiť posledné lístky na najväčšiu tanečnú akciu leta na Zlatých pieskoch za 20 €. Už aj táto cena sama o sebe pri takomto nabitom lineupe stojí za to. Organizátor však ponúka všetkým návštevníkom ďalšie dve lákavé možnosti:

1. Neodolateľný dizajn a profesionálny zvuk v slúchadlách JBL Synchros s 50% zľavou

Minulý týždeň bola spustená akcia, v rámci ktorej si môžete so vstupenkou na OOAF zakúpiť vybrané slúchadlá značky JBL s 50% zľavou. V praxi to znamená, že za model Synchros E 30 zaplatíte namiesto 70 € iba 35 €. Pre hudobných fajnšmekrov sú pripravené high-end modely Synchros S 700, ktoré sa bežne predávajú za 280 € a so vstupenkou na OOAF ich môžete mať za 140 €.

2. 30% zľava na sobotnú nádielku DJov na akcii Acceleration 2014 na Slovakia Ringu

Všetci návštevníci Only Open Air Festivalu si môžu zakúpiť vstupenky na sobotný program motoristicko-hudobnej akcie Acceleration 2014 s 30% zľavou. Presne týždeň po OOAF 2014 sa v Orechovej Potôni predstavia známe mená ako W&W, Otto Knows, Sunnery James & Ryan Marciano, Shapeshifters, Nifra, Alice DJ a Jacob van Hage.

Obe zľavy je možné kombinovať! Viac o akciách sa dozviete priamo na Predpredaj.sk.


Vstupenky:  Predpredaj.sk

Text: PR článok / Predpredaj.sk
Foto: Marko Erd - archív Hudba.sk

Súvisiaci interpreti: Afrojack, Sander van Doorn