Hip-hopové duo Method Man a Redman chce ísť na turné s Eminemom. Napriek tomu, že komerčne najúspešnejší raper sveta zatiaľ koncertnú šnúru nepotvrdil, dvojica bude stáť v prvom rade, keď sa tak rozhodne. "Musíme tam byť. Ak nás nebude chcieť, prídeme zadnými dverami a skočíme na pódium," uviedlo duo pre hudobnú televíziu MTV.

Duo v máji vydalo album 'Blackout! 2', ktorý v rebríčku Billboard 200 debutoval na siedmej priečke. Eminem sa pred mesiacom vrátil na scénu s albumom 'Relapse', ktorý je jeho prvým od roku 2004. Koncom roka by sa mala na trhu objaviť aj ďalšia štúdiovka 'Relapse 2'.

Okrem toho Eminem potvrdil, že aj jeho hip-hopová skupina D12 sa po päťročnej prestávke dáva opäť dohromady. V najbližšom období sa chcú zatvoriť do štúdia a nahrať spoločný album. Eminema v roku 2006 zasiahla smrť jedného z členov D12 Proofa. Aj keď táto udalosť mala obrovský vplyv na jeho život, hudbu by robil rovnakú, aj keby bol jeho priateľ nažive.

"Moja hudba by zrejme bola takáto, aj keby Proof žil. A myslím si, že je to presne to, čo vždy chcel," uviedol najslávnejší raper súčasnosti, ktorého nový album sa dostal na čelo albumových rebríčkov v USA, Veľkej Británii, Japonsku, Francúzsku, Dánsku, Nórsku, Kanade, Belgicku, ale aj v Taiwane či Spojených arabských emirátoch.

Zdroj: SITA

Súvisiaci interpreti: Eminem, Method Man, Redman